PREPOZNAO SAM LICE MOJE MAJKE Oglasio se Laća i uputio javni apel svima koji žele da urade ovo, poruka Marininog sina slama srca
Printscreen

Marina Tucaković biće danas sahranjena na Novom groblju u Beogradu. Marinina poslednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša, a ne u Aleji zaslužnih građana i u krugu porodice budući da se i sama nije preterano javno eksponirala, a sada je njen sin Laća uputio još jedan apel da ljudi ne dolaze na sahrane zbog svoje sigurnosti.

Naime, njen sin Milan Laća Radulović oglasio se na društvenim mrežama i otkrio da će Marinu ispratiti sa ocem i najbližima.

PREPOZNAO SAM LICE MOJE MAJKE Oglasio se Laća i uputio javni apel svima koji žele da urade ovo, poruka Marininog sina slama srca

Printscreen

 

- Upravo sam se vratio s identifiacije kako bih prepoznao lice moje pokojne majke. Još jednom apelujem na sve zarad svoke sigurnosti ne dolazite na sahranu. Ne mogu ići protiv nečije želje da prisustvuje i oda počast. Pozivam na oprez i razum - uputio je apel Laća na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Marina Tucaković izgubila je bitku posle teške bolesti u 67. godini. Najpoznatiji srpski tekstopisac poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena pošto joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

TAKO BI I ONA URADILA! Sin Marine Tucaković na dan njene sahrane doneo veoma bitnu odluku!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading