BORILA SE S TUMOROM, A ON JE ZBOG NJE ODBIO HOLIVUD Ovako izgleda supruga Radoša Bajića zbog koje je ostao u Srbiji!
Foto: Alo.rs

Proslavljeni glumac, scenarista i reditelj ovih dana navršava 45 godina izuzetno uspešnog rada i stvaranja, a iza njega je blistava karijera sa preko 100 glavnih i velikih uloga na filmu i televiziji.

BORILA SE S TUMOROM, A ON JE ZBOG NJE ODBIO HOLIVUD Ovako izgleda supruga Radoša Bajića zbog koje je ostao u Srbiji!

E-stock

 

 

Bajić je sada sve iznenadio priznanjem da je imao priliku da dostigne Holivudsku slavu, ali je on umesto toga izabrao suprugu Milenu i njihovu ljubav:

- Svakako da postoji. I to ne samo jedna – već mnoge… Ipak, pomenuću samo jednu. Kao mlad glumac, 1976. godine dobio sam poziv i ugovor za Holivud od velikog američkog producenta Olivera Ungera – gde me je čekala uloga u filmu Voltera Hila „Ratnici podzemlja“. Nisam otišao jer nisu pristali na uslov da sa mnom pođe i moja Milena. Da sam otputovao, to bi automatski značilo kraj i naše ljubavi i zajedničkog života. Nikada se nisam pokajao jer sam između života i slave izabrao - život… - rekao je glumac, a evo kako izgleda njegova supruga:

Radoš Bajić je, inače, jedan segment svoje kultne serije "Selo gori, a baba se češlja" posvetio problemu s kojim se susrela njegova supruga. 

Milena je, naime, imala tumor dojke, a Radoš je svoju glavnu protagonistkinju u seriji suočio sa ovim problemom.

- Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena. Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć - rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

Prema njegovim rečima, Milena mu je dala podršku i saglasnost da piše o teškoj temi.

- Smatrala je da je moja a i njena dužnost da kroz jedan tako moćan medij indirektno ispričamo priču koja treba da upozori, deluje edukativno i preventivno na našu žensku populaciju, pogotovu na selu. Jer, ko se javi na vreme, živi, ko krije bolest i ne javi se lekaru na vreme, umire - rekao je tada Radoš.

BONUS VIDEO:

POSLE BRENE, JOŠ JEDNA PEVAČICA SVEDOČI PROTIV MIROSLAVA I ona je doputovala da bi potvrdila da je Devin Ilićev sin!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading