SLAVLJE U DOMU DRAGANE MIRKOVIĆ Pevačica presrećna čitavog dana, čestitke i torte joj stižu sa svih strana!
Privatna arhiva

Pevačica je jutros, putem svog profila na instagramu, čestitala suprugu godišnjicu braka objavivši i njihovu fotografiju iz mladosti.

E-STOCK/Miloš Rafailović Raf

 

 

Dragana i Toni Bijelić danas slave 21 godinu braka, a pevačici su mnogi čestitali.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Ona je čak dobila i tortu sa Tonijevom i njenom fotografijom uz poruku da nastave da pokazuju šta znači prava ljubav.

Njihova ljubavna priča već odavno je poznata, a nedvano je otkriveno da su Dragana i Toni veridbu proslavili u Veneciji.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Biznismena Tonija Bijelića, čoveka svog života, Dragana je upoznala u Beču 1998. godine. Spojio ih je organizator njenog tamošnjeg koncerta. Na prvi pogled zaljubili su se jedno u drugo i godinu i po dana su održavali platonsku ljubav, dok Dragana nije prelomila, spakovala se i došla kod Tonija u Beč.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Nakon što su kratko živeli zajedno, Toni je odlučio da zaprosi Draganu, a to je uradio ni manje ni više nego u kolima. Dok su na semaforu čekali da se upali zeleno sveto, on je izvadio prsten i pevačica je odmah rekla “da”.

Posle mesec dana, 28. septembra 1999. godine, Mirkovićeva se udala za ljubav svog života, a pre njega je bila sa tri muškarca, ali ni sa jednim od njih nije planirala brak. Sa Tonijem je dobila dvoje dece, Marka i Manuelu, koje su vaspitali kao da nisu deca poznate majke. Oni žive u bogatstvu i izobilju, a poseduju čak i pravi dvorac u Beču.

Njihovu bračnu sreću narušili su 2017. godine Tonijevi zdravtsveni problemi. Naime, Bijelić je u jednoj godini imao operaciju mozga i upalu pluća, ali je sve to uspešno prebrodio. Dragana i Toni danas žive mirnim životom i važe za jedan od najskladnijih parova na estradi.

BONUS VIDEO:

NATAŠINA KUMA SE BORILA SA TEŠKOM BOLEŠĆU Ova voditeljka ju je venčala sa Dačom Ikodinovićem, pa nestala zbog zdravstvenih problema!

Komentari (0)

Loading