BRENA KRIŠOM UZELA ČAŠU IZ KOJE JE MIROSLAV PIO?! Novi šok detalji sa svedočenja, Mirjana okrivila pevačevu suprugu za sve, upleten i Saša Popović!
Alo

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića s kojim je na sudu zbog dokazvanja očinstva sina Devina, stigla je danas u Palatu pravde zajedno sa Lepom Brenom koja bi trebalo da svedoči.

Kako je ranije Antonovićeva tvrdila, u dokazivanju da je otac njenog deteta Devina Miroslav Ilić navodno će joj pomoći Lepa Brena, Saša Popović i Boba Živojinović, koji bi trebalo da budu glavni svedoci u procesu protiv folk pevača.

Alo

 

Pevač Miroslav Ilić je uporno odbija da uradi DNK test i nikada nije želeo da komentariše slučaj.

- Prema srpskom zakonu, Miroslav ne mora da radi DNK test, ali u tom slučaju se u obzir uzimaju priloženi dokazi i izjave svedoka. Da je Devin naš sin, posvedočiće Lepa Brena, Boba Živojinović, Saša Popović, kao i Ilićev menadžer Branko Stojnić. Naša veza nije bila tajna, cela estrada je za to znala, kao i njegova supruga Gordana - pričala je Mirjana, koja je napisala i autobiografiju u kojoj je opisala detalje veze sa pevačem.

E-stock

 

Antonovićeva je uverena da su ona i njen sin krivi što Miroslav više nije u dobrim odnosima sa Brenom i Sašom.

- Brena i Saša su u lošim odnosima sa Miroslavom zbog mene, ali i zato što je posle naše veze počeo da pije i pravi gluposti. Oni su znali njegovu tajnu, i umesto da im bude zahvalan što nikome nisu rekli, sve ove godine ih je javno pljuvao. A oni su bili korektni i ćutali na sve to - kaže Mirjana i dodaje da je na njihov raskol uticala i pevačeva žena.

- Gordana je oterala sve ljude od njega, posebno nije volela Brenu i Sašu jer su se družili sa mnom. Ubedila ga je čak da je Brena krišom htela da uzme čašu iz koje je pio za DNK analizu - otkrila je u svojoj ispovesti Marija Antonović.

ODŠKOLOVAO BRATA, SNAJI NAPRAVIO KUĆU! Porodica Mileta Kitić otvorila dušu i otkrila pevačeve strogo čuvane tajne, a ovo je uradila za rodni kraj!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Lili

29.09.2021 12:48

Ostavite čoveka na miru jer te neko prisilio pa onda i snosi odgovornost. Sve se vi najvne uvlačite oženjenim muškarcima pa onda supruge krive.