OSTAVIO JE ŽENU ZBOG 15 GODINA MLAĐE Oglasila se devojka Šabanovog naslednika, pevačica otkrila detalje afere i iznenadila izjavom!
Foto: Printscreen/instagram

Tamara Selimović, finalistkinja muzučkog takmičenja "Zvezde Granda" odlučila je da se oglasi nakon što je kao bomba odjeknula vest da se zbog nje razveo Emir Habibović, muzički naslednik tragično nastradalog pevača narodne muzike Šabana Šaulića.

- Imam potrebu da objasnim o čemu se radi apropo vesti da sam razvela dečka Emira Habibovića. Nas dvoje smo otpočeli vezu kada je već bio rešio da stavi tačku na prethodni odnos. Druga supruga mu je zapravo bila nevenčana. Nikada nisu potpisali papir i to malo ko zna. Nemam ništa sa njegovim razvodom, dušebrižnici su jedva dočekali da medijima jave kako sam ga razvela. Veoma cenim porodicu mog dečka i da mi on nije potvrdio da je slobodan čovek nikada se u takvu vrstu odnosa ne bih upustila - objavila je pevačica na Instagramu.

OSTAVIO JE ŽENU ZBOG 15 GODINA MLAĐE Oglasila se devojka Šabanovog naslednika, pevačica otkrila detalje afere i iznenadila izjavom!

Printscreen

 

Sa druge strane, pevač se danas javio na telefon i poručio:

- Tamara je sve lepo objasnila. To je jedina istina. Ne volim da govorim mnogo o privatnim stvarima, ali ne krijem da sam srećan sa Tamarom - rekao je pevač.

TIJANA EM UHAPŠENA U AMERICI! Pevačica otkrila detalje privođenja i priznala da je njena veza sa poznatim pevačem u krizi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading