IZLUĐUJE IH NJENA GOLOTINJA Haris i Melina ne prate ćerku na Instagramu!
Alo/Rajko Ristić, instagram

Šta o tome misli, koliko podržava nove trendove mlađih generacija, otkrio je u veoma otvorenom razgovoru Haris Džinović, jedan od najboljih pevača narodne muzike u regionu. On je otkrio da li prati ćerku na društvenim mrežama i šta misli o rijaliti programima.

Alo

 

 

- Ne pratim i ne pada mi na pamet. Da ja pratim kako je napućila usne, izbacila zadnjicu i sada je to glavna priča. To ne mogu nikako, vređa mi inteligenciju. Ili da gledam „Zadrugu“, „Parove“, ove rijaliti programe pa ne mogu to sebi dopustiti, zaista - priznao je Haris.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

- Sada, uzmu mobilni u ruke i on ih vaspitava. Mobilni je glavna stvar u smislu edukacije. Evo, kod mene sedi u sobi i ne izađe po ceo dan da vidi šta mi radimo. Shvatam ja da stariji ljudi i roditelji nisu interesantni, to je bilo i kod nas. Jedva smo čekali da im vidimo leđa. Međutim, ima i drugih stvari, ne možeš 24 sata biti na telefonu, oči će ti ispasti i onda ta slikanja i postavljanje na Instagram i tako dalje. Ako je to glavna preokupacija, onda ja nisam pametan - objasnio je Džinović nedavno.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

A osim Harisa, Đinu na društvenoj mreži Instagram ne prati ni njena majka Melina Džinović. 

Foto: Printscreen/instagram

 

 

S druge strane i Melina i Haris prate svog sina Kana koji veoma retko ima objave na svom profilu. 

Foto: Printscreen/instagram

 

 

BONUS VIDEO:

SA SVIM SVEKRVAMA SE I DAN DANAS ČUJEM Milica Todorović priznala da je majka tera da se uda!

Komentari (0)

Loading