ANA NIKOLIĆ I RASTA PONOVO ZAJEDNO?! Reper pravi žurke u pritvoru, pevačica stalan gost!
Alo.rs/Rajko Ristić

Stefan Đurić Rasta krenuo je sa izdržavanjem kazne kućnog zatvora i narednih godinu dana imaće ograničeno kretanje, shorno tome nije želeo ništa da prepušta slučaju pa je odlučio da za to vreme uživa maksimalno. Kako saznaju beogradski mediji, reper je počeo da pravi kućne žurke i okuplja društvo na kojima je redovan gost njegova bivša supruga Ana Nikolić!

Pored dozvoljene šetnje u trajanju od sat vremena na određenoj udaljenosti od stana i u strogo određeno vreme, reperu je dozvoljeno i da ide u svoj studio koji se vodi kao njegovo radno mesto. Rasta zaista ozbiljno radi na novim pesmama, ali u tom istom studiju i pravi žurke i okuplja društvo. Da sve bude zabavnije, sada je i sa bivšom ženom Anom Nikolić u sjajnim odnosima, pa i ona svraća.

ANA NIKOLIĆ I RASTA PONOVO ZAJEDNO?! Reper pravi žurke u pritvoru, pevačica stalan gost!

Foto: Alo!/ Rajko Ristić

 

– Tokom kućnog zatvora, Rasta nema ograničenje poseta i njemu može da dođe u goste ko i kad želi i da ostane bez ograničenja, ali on ne voli da pravi žurke u stanu, pa to sad radi u studiju. Inače, Rasta je baš disciplinovan, izgleda da se navikao na red u zatvoru. Sad je uhvatio neki ritam, svako jutro vežba, zdravo se hrani, onda ode u studio i tu kad radi, radi, a onda se i opusti. Ma bude haos u studiju, bolje nego na splavu. Nedavno mu je došla ćerkica za vikend, a kad je Ana svratila da preuzme Taru, zasela je kod Raste u studiju. Verujte mi, njemu je super, ne pada mu ništa teško – kaže izvor.

OSTAVIO ŽENU ZBOG 15 GODINA MLAĐE ZVEZDE GRANDA Šabanov naslednik je ovoj lepotici poleteo u zagrljaj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading