ŽELJKA ŠAŠIĆA BIVŠA OPTUŽILA ZA KRAĐU AUTOMOBILA Pevač javno ispričao šta se dogodilo!
Foto: Alo/ilustracija, instagram

Povodom ovih optužbi oglasio se i Šašić koji tvrdi je podigao i tužbu:

ŽELJKA ŠAŠIĆA BIVŠA OPTUŽILA ZA KRAĐU AUTOMOBILA Pevač javno ispričao šta se dogodilo!

Alo.rs/Dejan Briza

 

 

- Juče sam i imao šta da kažem, danas sam već i zaboravio, koliko pridajem značaju tome. Ova priča će dobiti epilog na sudu. Ne znam šta je ona rekla, advokati rade svoj posao.

- Mene niko od nadležnih organa nije kontaktirao u vezi ovog slučaja. To je velika šuplja priča.

Kako su preneli pojedini mediji, navodno je sama Katarina iznela svoje sumnje na Šašućev račun, a on je to prokomentarisao na sledeći način:

- Šta da kažem na sve to, moj odgovor je "tužno je to i žalosno". Ne bih da širim priču, jer to može da ide u nedogled, nisam ja klinac više - zaključio je pevač.

Da podsetimo, domaći mediji su pisali kako je bivšoj partnerki pevača Željka Šašića ukraden automobil marke "mercedes" ispred zgrade u kojoj trenutno živi na Novom Beogradu. Nako se navodi, auto je misteriozno nestao. Izvor blizak manekenki i Plejboj zečici, rekao je za emisiju "Ekskluzivno", kako se sumnja na krađu po ličnoj osnovi.

U javnosti se pojavio i audio snimak Katarine Lazić, koja se osvrnula i na ovu situaciju:

- Ja samo želim da saznam istinu i prosto da li je moguće da nisam poznavala čoveka kojem sam posvetila tolike godine i to mi je najbitnije.

Dok se u domaćim medijima pojavila informacija da je ona takođe izjavila da ima informacije da joj je Željko ukrao auto.

Inače, pevač Željko Šašić je sa 17 godina mlađom Katarinom Lazić bio u vezi dugi niz godina.

Željko za medije govorio da je njihova veza bila jaka, te su čak planirali i decu.

- Nisam se još oženio, nego, što kažu, 'priženio' sam se. Planiram još dece, što bi se reklo, radimo na tome - rekao je Željko u jednoj emisiji 2017. godine kada su ga pitali za devojku.

ŽELJKA ŠAŠIĆA BIVŠA OPTUŽILA ZA KRAĐU AUTOMOBILA Pevač javno ispričao šta se dogodilo!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Domaći mediji su pisali i o navodnom okršaju Katarine Lazić i bivše supruge Željka Šašića, Sonje Vuksanović u jednom beogradskom restoranu.

- Iz čista mira se zaletela i šutnula me. Ja sam izašla da sačekam drugaricu, a ona je stajala na ulazu. Zaletela se i šutnula me je. Počela je da me vređa: "Ku*vetino raspala". Odmah smo pozvali policiju koja je napravila zapisnik. Bila sam u Urgentnom centru. Psihički mi je jako teško zbog svega što se dogodilo - izjavila je Katarina za domaće medije u martu 2018. godine.

BONUS VIDEO:

DEBILI, KOJI VAM JE K? Teodora Džehverović uporedila sebe sa svetskim top modelom, pa izazvala potpuni haos na Instagramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading