PITALI SU SE DA LI JE MOGUĆE DA JE ELENA MOJA ĆERKA Mile Kitić tvrdi: Nisam mogao da utičem na njen izbor, ona je u svom svetu!
Foto: Printscreen/instagram

Folker Mile Kitić rešio je da se ne meša u život njegove ćerke Elene, koja je krenula njegovim muzičkim stopama, ali u drugom žanru i smeru.

Mile je istakao da njegova reč nikada nije bila poslednja i da je tu samo da posavetuje dete i ne donosi odluke u njeno ime.

Pevač ima dovoljno poverenja u nju i zna šta ona hoće i može, pa se samim tim on i njegova supruga, pevačica Marta Savić, uglavnom drže po strani.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

Dok je bila mlađa, ni tada nisam mogao da utičem na njen izbor. Čak ni Marta. Bili su komentari: "Da li je moguće da je ovo ćerka Mileta Kitića?". Ona je u drugom svetu, drugu muziku peva, ima drugačija razmišljanja. Nisam se mešao, Marta ponekad, ali ni ona mnogo. Pustili smo da sama bira - ispričao je Mile.

- Sreću je imala što ima nas i što nije morala da ide kroz neka takmičenja koja su stresna za mlade ljude. Izabrala je tu svoju ekipu Bubu, Džalu, Rastu, Cobija, Dva Bona… Ne bih se petljao u to - objasnio je Kitić za gore navedeni portal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elena Kitić (@elenakitic)

 

Inače, Miletova ćerka Elena ima 24 godine. Nekoliko godina uživa popularnost među mlađom publikom, koja uglavnom sluša njene trep pesme.

JELENA I IVAN SU U BRAKU VEĆ 10 GODINA, A SAD SE OGLASILA ONA: Ljubomora nije pokazatelj ljubavi, pustite ga da živi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading