RASKINULI DUŠICA JAKOVLJEVIĆ I ČAVA Voditeljka potvrdila da nisu više zajedno, a evo šta je razlog raskida!
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka rijaliti programa “Zadruga”, Dušica Jakovljević raskinula je vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem, kako saznaju beogradski mediji.

Naime, oni su stavili tačku na svoj odnos nakon što su se vratili sa letovanja, a voditeljka je potvrdila da više nisu zajedno.

- Došlo je do nepremostivih razlika. Dušicu su, po povratku sa zajedničkog odmora, sačekale brojne obaveze oko nove sezone “Zadruge5”, zbog čega su sve manje vremena provodili zajedno. Ona je u potpunosti bila okupirana poslom dok je Miloš morao da se posveti svojim obavezama zvog čega se gotovo uopšte nisu viđali - govori dobro obavešten izvor i dodaje:

- Upravo ta razdvojenost odrazila se na njihovu ljubav. Ove okolnosti uticale su i na njihove emocije koje su im se vremenom gasile pa su civilizovano seli, popričali i odlučili da stave tačku na njihovu vezu - završava priču izvor.

- Tačno je, odnosno, dobro ste čuli, Miloš i ja više nismo zajedno. Život ide dalje - rekla je Dušica kratko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Ja

25.09.2021 00:59

E sad red da Kija ide na letovanje,Dusica iskoristila svoj vaucer🙄🙄pa opet Jovo nanovo,samo Čava nek placa😄😄😄

Đili

25.09.2021 02:49

Koliko ova promeni muškaraca za godinu dana ?

vesna

25.09.2021 07:22

Velika ljubav - kako moze posao da razdvoji dvoje ljudi koji su u srednjim godinama i naravno imaju svoje dugogodisnje poslovne karijere ? Doduse ,znajuci aktere , ova ljubav bas potraje …. ;)

Nis

25.09.2021 10:50

To dusice rokaj se samo jer kad ostaris nikom vise nisi potrebna.