ERA OJDANIĆ DOŽIVEO NEVIĐENI ŠOK Kada je upoznao svoju pokojnu suprugu s njegovom decom, usledila je reakcija koju niko nije očekivao!
Printscreen

Pevač Era Ojdanić pune četiri decenije bio je sa pokojnom suprugom Ljupkom, koja je prihvatila njegovo troje dece kao da su njena.

- Ona je jedina koju sam ikada voleo. To je bila prava supruga, prava domaćica i majka i ona je bila sigurna u mene da je nikad ne bih izneverio i ostavio- rekao je Era i prisetio se prvog susreta njegove Ljupke i vanbračne ćerke Bjanke.

ERA OJDANIĆ DOŽIVEO NEVIĐENI ŠOK Kada je upoznao svoju pokojnu suprugu s njegovom decom, usledila je reakcija koju niko nije očekivao!

Foto: Alo.rs

 

Kako je ispričao, ćerka Bjanka je biciklom iz Obrenovca došla u njihov dom u selu Leskovac kako bi upoznala babu i dedu, a na veliko iznenađenje mnogih doček joj je tada spremila upravo njegova supruga.

- Oni su nju dočekali kao Boga, spremili joj ručak. Koja bi žena od mojih kolega to uradila da je ugosti i da je počasti?! Dete je posle dolazilo non stop, i ta Bjanka je volela nju kao svoju majku - ispričao je Era u emisiji "Grand magazin".

IZGUBIO SAM OCA SA 16 GODINA Pevač Bojan Marović kroz suze priča o najtežim životnim trenucima!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
ema

24.09.2021 19:21

zasto je era krio da ima bolesnu cerku stid ili sta