MNOGI MISLE DA SE RAZVELA Komšije Sanje Kužet razvezale jezik o popularnoj voditeljki, a jedan detalj iz njenog života su posebno primetili!
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", Sanja Kužet, jedna je od omiljenih osoba u kraju u kojem živi sa suprugom i sinovima, a njen komšiluk ima sve reči hvale za nju.

- Naša Sanjica, Bože koliko je lepa. I bez šminke lepo izgleda. Baš sam je srela juče dok je dovodila sina iz škole. Bila je u nekom apa drapa izdanju, ništa posebno nije imala na sebi, a izgledala je lepo - rekla je jedna komšinica, a komšija se nadovezao.

MNOGI MISLE DA SE RAZVELA Komšije Sanje Kužet razvezale jezik o popularnoj voditeljki, a jedan detalj iz njenog života su posebno primetili!

Foto: Printscreen/instagram

 

- U početku smo se stalno pitali da li se razvela jer smo je retko viđali sa suprugom, ali kako oboje rade, a posebno on koji ima fiksno radno vreme, shvatili smo da svi žive zajedno. Baš divna jedna porodica. Deca su joj baš vaspitana, uvek se lepo jave, a ona je jako fina. Odavno nisam video takvu prirodnu lepotu. Svi mi u kraju komentarišemo kako ima dugačke noge, kao da joj je Lepa Brena rod. Svi momci se okreću za njom iako znaju da je udata - kažu komšije.

Radnici u prodavnici u kraju u kojem živi otkrivaju da Sanja "dolazi po osnovne stvari i jako je ljubazna".

- Često je gledam, šteta što je udata. Lepa, prirodna, visoka, ne znam da li bi me ikada pogledala. Sve takve devojke, žene vole bogate tipove, ali bih po ponašanju rekao da je skromna, ne ponaša se nadmeno. Vidim je kad ima vremena stane i popriča sa starijim komšijama - rekao je jedan mladić u prodavnici.

CECA DONELA SKUPOCENI POKLON I DALA GA JEDNOJ ŽENI Usred snimanja "Zvezda Granda", Ražnatovićka je nešto poklonila gospođi iz publike, evo ko je ona!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading