RADA ZAVRŠILA U HITNOJ, KRILA ISTINU O SVOM ZDRAVLJU Zbog posledica korone, Manojlovićki pozlilo!
Foto: Alo/printscreen

Upravo je to bio jedan od razloga zašto poznata pevačica u proteklom periodu nije nastupala. Kako se Rada još nije oporavila, pevačica ima navodno strašne posledice, pa je nedavno završila u hitnoj, tim povodom se oglasio njen poznanik i istakao u kom je stranu atraktivna plavuša trenutno:

Alo!

 

 

- Rada je imala blaže simptome i bila je u stanu u izolaciji sa sestrom Majom, jer su obe bile zaražene. Pila je terapiju i vitamine, međutim, kada je dobila test da je negativna, počela je da se zamara sve češće i da ima bol u grudima. Pripisala je to sve posledicama koje su ostale usled korone, međutim, nedavno je dobila napad, pa je morala da ode pravo u hitnu. Ona je inače odmah nakon karantina počela da radi, baš je dala pun gas, da nadoknadi te dve nedelje što je morala da miruje, i naravno, preforsirala se. Jedno veče joj je bilo baš loše, požalila se sestri Maji da je stiska neki bol u grudima… A kroz nekoliko minuta počela je da se guši. Maja je odmah stavila u kola i odvezla kod lekara. Tamo su je zadržali tri sata - tvrdi izvor pa nastavlja:

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

 

- Nakon te noći otišla je u selo kod svojih kako bi se malo izolovala i odmorila. Sestru je zamolila da ne govori ocu i maćehi da je bila u hitnoj jer su se sekirali dok su njih dve bile zaražene. Sad će malo da povuče ručnu, odradiće nastupe koje je zakazala, ali će sve dnevne obaveze prolongirati kako bi bila što odmornija. Uplašila se jako, tek sada je svesna da treba vremena da joj se organizam i telo odmore i oporave - završava izvor. 

BONUS VIDEO:

CECA DONELA SKUPOCENI POKLON I DALA GA JEDNOJ ŽENI Usred snimanja "Zvezda Granda", Ražnatovićka je nešto poklonila gospođi iz publike, evo ko je ona!

Komentari (0)

Loading