KAKVA JE SELJANKA OVA BARBARA Darka Lazića i njegovu devojku isprozivali pratioci, stali na Marininu stranu: Bila je uz tebe kad nisi mogao da hodaš!
Foto: Printscreen/instagram

Nedugo nakon što je raskinuo veridbu sa Marinom Gagić, koja mu je rodila sina Alekseja, folker Darko Lazić skrasio se (bar privremeno) s koleginicom Barbarom Bobak. Isprva je krio da je sa njom u emotivnoj vezi, a nakon što je priča došla do medija, oboje su počeli transparentno da pokazuju jedno drugom emocije.

Ipak, podeljena su mišljenja Darkovih fanova kada je reč o njegovom izboru nove partnerke - ima onih koji podržavaju njihovu vezu, a brojni su i Darkovi pratioci koji za Barbaru neće ni da čuju. To su mu direktno i stavili do znanja u komentarima ispod najnovije fotografije sa Barbarom.

 

 

- Bože koja ti je seljanka ova cura Barbara. Svi skupa nemate gram kulture - udarila je na Lazića i njegovu dragu jedna pratiteljka, druga mu je poručila: "Padaš sve niže", dok se treća osvrnula i na njegovu bivšu Marinu.

- Gledam Marinu i duša me boli. Ona je bila uz tebe kad ti je najteže bilo, kad zbog nesreće nisi mogao da hodaš, a verujem da joj nisi ni rekao hvala, idiote! Kasnije si je varao bez imalo stida i srama sa ovom zmijom. Neka, ima Boga! Bog vidi svaki greh - glasi još jedan u nizu komentara, na koje se pevač nije osvrtao.

TAJNA LJUBAV Manekenka u tajnoj vezi s naslednikom Dragana Simovića: Dejana smuvala sina Dačićevog savetnika!

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading