TI SI DISKUTABILNA PEVAČICA! Okršaj Bosanca i Cece u Zvezdama Granda, pevačica ga nije štedela, upletena i Marija Šerifović!
Alo

Svi smo videli da je prvu emisiju u novoj sezoni obeležilo Cecino priznanje da je na sudu sa svojim bivšim saradnikom Aleksandrom Milićem Milijem, dok će novu epizodu definitivno obeležiti provokacije Dragana Stojkovića Bosanca na Cecin račun.

Kako se može zaključiti iz najave emisije, Bosanac je potkačio novu članicu žirija, dok je takmičarka pevala njenu pesmu, što se njemu, očigledno, nije svidelo.

- Meni je cura okej, naročito prva pesma, a druga onako, nema tu Bog zna šta da se otpeva - počeo je sa provokacijama Bosanac.

- E, neka si ga ti rekao Bosanac, da tu nema šta da se peva - uzvratila mu je iznervirana Ceca.

TI SI DISKUTABILNA PEVAČICA! Okršaj Bosanca i Cece u Zvezdama Granda, pevačica ga nije štedela, upletena i Marija Šerifović!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Sukob između njih dvoje nastavio se i tokom emisije, kada je Stojković Ražnatovićevu nazvao popularnom pevačicom, a Mariju Šerifović pevačinom.

- A šta je Marija ako nije pevačica? Vanzemaljac? - upitala je Ceca.

- Ona nije pevač, ona je pevačina! - izričit je bio Bosanac.

- Profesija je ista, nećemo se vređati sad ovde - uzvratila je pevačica, dok je Marija sve vreme ćutala i smeškala se, ne upuštajući se u diskusiju.

TI SI DISKUTABILNA PEVAČICA! Okršaj Bosanca i Cece u Zvezdama Granda, pevačica ga nije štedela, upletena i Marija Šerifović!

Alo

 

- Nismo isti, ne, ne - nastavio je Dragan.

- A Ceca nije pevačina, a? - umešao se i Mili.

- Ceca je popularan pevač, ali bi se i to dalo diskutovati - zaključio je Stojković, što je izazvalo šok kod svih prisutnih na snimanju.

Kako se cela ova drama završila, tek ćemo videti.

GLUMAC JE NEDAVNO HOSPITALIZOVAN! Evo od čega je preminuo Nenad Nenadović

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Sladjan

23.09.2021 16:15

U pravu je Bosanac,Ceca i nije više pevačica,kao neki koncert gde publika peva a ona započne pesmu!!!!isto kao svi naši seljački pevači!!!koji publiku ne poštuju,i koji za ulaznicu plate10evra a pevaju horski!!!!

Suri

24.09.2021 15:25

E moja Marija razocarala si me, da li si se to dogovorila sa Bosancem da zgazis Cecu da mi se ti podigla, nikako ne mogu da shvati cemu taj ironican osmeh i pogled pun omalovazavanja upucen Ceci. veoma je tesko biti covek, da me je neko pre ove tvoje podrske Bosancu pitao da li si za Cecu ili Mariju, tebe bi izabrala ali sad kad si pokazala toliku pAkost i omalovazavanje da bi se uzdigla ne bi te podrzala, jer sem pevacine treba biti veliki covek. No svako kad tad pokaze ko je i kakav je, a ti si pokazala da si los covek.