PLAČEM I CVILIM KADA MI POŠTAR DONESE PENZIJU Poznati kompozitor progovorio o teškoj finansijskoj situaciji, krpi kraj s krajem
Printscreen

Boris Bizetić, kompozitor, tekstopisac, glumac, voditelj, ove godine obeležiće pet decenija postojanja na domaćoj sceni.

Tokom karijere, pisao je tekstove, ali ih i „poklanjao šakom i kapom” drugim pevačima, a sada, u 71. godini života, ne može da se pohvali finansijskom situacijom.

- Kada mi poštar donese penziju dugo ridam, plačem, cvilim i tako. Zabavno je - rekao je on, pa dodao da, kada mu stigne malo veća svota, „poljubi poštara u obraz”.

PLAČEM I CVILIM KADA MI POŠTAR DONESE PENZIJU Poznati kompozitor progovorio o teškoj finansijskoj situaciji, krpi kraj s krajem

Printscreen

 

Finansije mu, priznaje, nikada nisu bile prioritet. S druge strane, nije mu žao što je davao pesme svima onima kojima bi zatrebalo.

- Nije mi žao što sam davao, ko god se javio, uvek sam davao pesme. To će biti čudno ovim današnjim generacijama, da tada niko nikom ništa nije plaćao. Pevač dobije pesmu od mene džabe, a ja onda, ako se ta ploča proda, dobijem preko računa svoj autorski honorar - objasnio je Bizetić.

NE PADA MI NA PAMET! Haris Džinović prvi put otvoreno o ćerkinom ponašanju na društvenim mrežama i zašto je ne prati, nije birao reči!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ištvan Vinetu

22.09.2021 23:56

Kako ih nije sramota da kukaju?!!!! I ovog Cincara i Čkalju i mnoge druge. Oni su mogli za veče (poštenim radom, to niko ne spori) da zarade nekoliko godišnjih plata radnika u Yu. Bizetić je prodao mnogo ploča, ulaznica, imao masovno gledane emisije i treba da bude bogat čovek! Kada bi objavio zbir svih svojih zarada, ja bih se pred njim poklonio i čestitao, a mislim da bi većina ljudi pala u nesvest kada bi videla cifru. Za ovo kukumavčenje bih ga pljunuo u lice. Šta nas pa i zabole koliko ima para i gde su mu?!