SADA JE I ZVANIČNO! Udaje se Marija Kilibarda, isplivali svi detalji glamurozne svadbe!
Alo

Voditeljka Marija Kilibarda u emotivnoj je vezi sa Branislavom Vučelićem sinom glumice Ljiljane Dragutinović, a zajednički život su gotovo već započeli.

Njih dvoje su zajedno više od godinu i po dana, a kako pomenuti list saznaje od izvora bliskog voditeljki, svoju ljubav će uskoro krunisati brakom. Naime, oni su zakazali venčanje za 30. oktobar ove godine u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.

SADA JE I ZVANIČNO! Udaje se Marija Kilibarda, isplivali svi detalji glamurozne svadbe!

Printscreen

 

Pripreme za gala venčanje su uveliko u toku, a sagovornik pomenutog portala upućen u detalje organizacije, ističe da će sve biti na nivou i „sa ukusom”. Kilibarda je odabrala modernu venčanicu, a prostor za slavlje će biti skupoceno dekorisan.

Međutim, s obzirom na to da su isplanirali da svaki detalj bude predivan, i trošak svadbe će biti značajan. Par se iz tog razloga dvoumio zbog epidemiološke situacije da li sada da se upuštaju u to ili da sačekaju proleće, ali su na kraju ipak prelomili i zakazali veselje, objašnjava sagovornik i dodaje da još strepe zbog pandemije.

DOBIO JE I BATINE! Malo je poznato da je Žika Šarenica uhvatio suprugu sa ljubavnikom i da je izbačen iz sopstvenog stana!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading