PLATILI VILU 20.000 EVRA, A POTOM IH OPLJAČKALI?! Optužen muž Nikoline Pišek za napad na letovanju iz pakla!
Printscreen

Skandalozno letovanje Nikoline Pišek i Vidoja Ristovića u jednoj luksuznoj vili zaintrigirali su javnost kao retko koji skandal, sad je dobio epilog na sudu.

Supruga Nikoline Pišek (48) vlasnica vile je optužila da joj je navodno pretio, a sad je Vidoje u odgovoru na optužnicu naveo da nije pretio suprugu vlasnice vile, nego da su on, njegova porodica i prijatelji bili izloženi navodnom maltretiranju.

Printscreen

 

 

Vidoje Ristović (43) tražio je da se obustavi postupak, ali optužno veće Opšinskog suda u Splitu zaključilo je da je tužba osnovana. Državno tužilaštvo za Ristovića traži kaznu u visini od 45 dnevnih dohodaka, odnosno 14.000 evra.

Istoričar umetnosti i antikvar iz Beograda tereti se da je prošle godine navodno pretio suprugu vlasnice.

-Zapaliću ti kuću, otkinuću ti glavu-, je rekao Ristović.

Nakon što se bračni par prošlo leto vratio iz noćnog izlaska, pred vratima luksuzne vile koju su unajmili za 20.000 evra na dve nedelje dočekala ih je  policija koja im je navodno zabranila pristup. Ristović se uspeo progurati pored njih, dok je Nikolina čekala ispred vile.

Kad je Ristović ušao u vilu, posvađao se sa vlasnikom. Ubrzo je stigla policija, a Ristovići su smeli da uđu u vilu samo kako bi uzeli stvari te su navodno  otkrili da im nedostaju nakit i satovi te 68.000 evra gotovine. Rekli su kako je šteta skoro 267.000 evra. Sledeći dan Ristovića su navodno zadržali u policiji zbog prijetnje i priveli ga na ispitivanje u Državno odvetništvo. Voditeljka je nedavno rekla kako se ne boji suđenja i da je potpuno samouverena.

POPOVIĆ ZBOG NJE KRŠI OZBILJNA PRAVILA Nastupila je na Beoviziji, a sada je svoje pevačko umeće odlučila da pokaže u Zvezdama Granda!

Komentari (0)

Loading