SVAKI DEBIL MOŽE NEŠTO DA KAŽE NA TELEVIZIJI! Aca Lukas besan nakon skandalozne izjave Mace Diskrecije da su imali intimne odnose, nije birao reči!
Printscreen

Aca Lukas je pobesneo zbog izjave starlete Senade Nurkić, poznatije kao Maca Diskrecija, koja je izjavila da je bila intimna sa njim.

Naime, Maca je tokom gostovanja u emsiji "Amidži šou", na pitanje sa kojim muškarcem sa javne scene je bila, a da javnost za to ne zna, odgovorila da je to Aca Lukas.

Ovim povodom, sada se oglasio i Lukas.

SVAKI DEBIL MOŽE NEŠTO DA KAŽE NA TELEVIZIJI! Aca Lukas besan nakon skandalozne izjave Mace Diskrecije da su imali intimne odnose, nije birao reči!

Printscreen

 

- Svaki debil može da kaže nešto na televiziji i vi zovete mene! Ko je bre Maca Diskrecija? Da li ja ličim na nekog retardiranog umobolnika, mentalno zaostalog? - rekao je Lukas za jedan beogradski medij.

- Ne razumem, svako može na televiziji da kaže šta hoće za uspešne ljude! Evo, ja sam je*** Melaniju Tramp, zovi sad nju pa je pitaj za to, da vidiš da li će da kaže nešto što je tamo neki Aca Lukas rekao za nju, šta bi bilo! - besneo je Aca.

RETKO VIĐENE FOTOGRAFIJE IZ ALBUMA Marina u zagrljaju Milana i Miloša, Tucakovićeva nikada nije krila ogromnu ljubav prema sinovima

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Ćikula

22.09.2021 16:42

Ti si kao bolji i pametniji, od nje.

Milanm977

22.09.2021 16:49

Svaki debil može i da napiše neku knjigu, to je Srbija danas...

Ja

22.09.2021 17:30

Aca lukas je Legenda... a tu kucku diskreciju proterati iz Srbije, nemojte da nam truje omladinu, pa jos joj dajete prostora na nacionalnoj televiziji... mars stoko raspala.

una

22.09.2021 18:09

nije tajna da su vidjene dame kako nocu izlaze iz njegovog stana kroz zivot je cesto nisko padao

Nena

22.09.2021 19:52

To je njegov izbor Maca, Marijana, Kija, da se ne breca one bi ćutale ovako ćuti Aco dok si radio one stvari nisi se bunio..

dara

31.10.2021 23:02

kamo srece da je knjiga pisana ranije mnogi klinci nebi zeleli da prodju kao on a lukasu srecan predstojeci rodjendan uz pesmu sanje dj mutivoda he he