PUNO SE SPEKULISALO O OVOME! Ljuba Perućica otvorio dušu i konačno otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom Aleksandrom Prijović!
Foto: Printscreen/instagram

Pevač Ljuba Perućica i Aleksandra Prijović na početku svojih karijera bili su u emotivnoj vezi, a i nakon raskida mediji ne prestaju da pišu o njihovoj romansi i navodnoj netrpeljivosti.

Ljuba se sada osvrnuo na ovu temu i stavio tačku kada su glasine u pitanju.

- Nadam se da su ljudi odavno shvatili da su takvi tekstovi i priče navodno iz nekog izmišljenog izvora i iz nečije bujne mašte. Aleksandra i ja smo u super odnosima, uvek se ispričamo kad se vidimo, najnormalinije uostalom kao i sa svim koleginicama. Nikada nismo imali problem - otkrio je Perućica, a na pitanje da li postoji mogućnost da jednog dana snime duet i da li ga to pitanje nervira, odgovorio:

Nenad Vujanović/Alo!

 

- Pitanje o duetu sa njom je više bockanje, čista provokacija. Nemam problem ni sa kim da snimim duet, pa ni sa njom, to je sve u smislu posla, da gradimo i napredujemo.

On je istakao da pitanje o potencijalnoj duetskoj pesmi sa Aleksandrom novinari uglavnom postavljaju njemu, a kao razlog naveo je:

- Ona ne daje prostora da joj se postavljaju takva pitanja, a ja uvek odgovorim, pa verovatno iz tog razloga - ističe pevač.

BAJA MALI KNINDŽA PRIREDIO IZNENAĐENJE ZA FANOVE "Gorelo" u Banjaluci na moćnoj svirci!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading