BIVŠA LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA STIGLA U BEOGRAD Mirjana otkrila kod koje to pevačice je odmah otišla i šta joj se dogodilo!
Alo

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica pevača Miroslava Ilića s kojim je na sudu zbog dokazvanja očinstva njenog sina Devina, ponovo je stigla u Beograd iz Amerike, gde inače živi, prenose domaći mediji.

Mirjana je na Fejsbuk stranici, gde se često oglašava, napisala da je stigla u srpsku prestonicu i da je gost Lepe Brene. Budući da let avionom traje dugo a i da je vremenska razlika velika, Antonijevićeva je bila umorna i odmah je otišla na spavanje, prenose domaći mediji.

- Stigla u Beograd kod Brene, legla da se malo odmorim samo pola sata. Probudila se, au mislim jutro je već. Sišla dole nigde žive duše, ono tek 10 uveče. Šta ću sad majko mila? - stoji u Mirjaninoj objavi.

Vrlo je brzo našla zanimaciju, odnosno bacila se na klopu, pišu mediji.

Mirjana ovaj put nije objavestila svoje pratioce zašto je došla u Beograd i da li je u pitanju sudski spor sa pevačem Miroslavom Ilićem, ili je u Srbiju stigla na odmor.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić, prema njenoj priči, bio pre 30 godina u vezi, dok je bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav otac njenog sina Devina.

NISU SE VIDELI GODINAMA! Marinu i Džeja razdvojila je užasna sudbina, Andrijana se oglasila i otkrila nepoznate detalje iz prošlosti

 

Komentari (2)

Loading
Milutin

21.09.2021 22:28

Ne verujem da je tog momka napravio miroslav.da ga je miroslav pravio majka bi mu dala srpsko ime a ne neko zapadnjačko za koje niko u srbiji nije čuo.nema srpsko ime i sigurno nema srpske gene.i nema gene našeg slavuja.

Zoran Stojic

29.09.2021 09:01

Ovo je sramota sto se ovako vrsi pritisak na sud. Brena mrzi Miroslava stoje ostavio i sto nece u grand. I njen moral je u pitanju vukla se sa svima. Misli ako ima pare da je sve kupila. A ova kurtizana iz amerike je posebna prica non stop jurila poznate milionere zena bez orofesije bez skole i obicna fackalica to dete nije krivo.