INTERVENISALA I POLICIJA! Poznatog pevača optužili da je gepekovao čoveka! (FOTO)
Foto: privatna arhiva

Peđu Vujića ljubav prema životinjama nedavno je dovela licem u lice sa -interventnom jedinicom. Ono što je počelo kao svakodnevna šetnja njegovih ljubimaca, rase šarplaninac i kavkaski ovčar, pretvorilo se u pakao za pevača.

Životinje koje zbog svoje masivnosti zahtevaju posebnu negu morao je da transportuje do jednog šetališta u mestu Boljevci, gde ga je sačekala policija.

- Svoje pse s obzirom na to da imaju preko 70 kilograma, kada šetam, moram transportovati automobilom i sve komšije znaju da mi je to svakodnevna rutina. Kada sam krenuo da se odvezem do jednog parka, zaustavila me je interventna policija i pozvala na razgovor zbog prijave građana - ističe pevač.

Printscreen

 

Kao i svaki savesni građanin odazvao se u brzom vremenskom intervalu pozivu, a kada je čuo razlog zbog kojeg je priveden, pevač je doslovno ostao bez reči.

- Ljubazni pripadnici ministarstva unutašnjih poslova “PU Surčin” su po prijavi nekog prolaznika morali da reaguju. U toj prijavi anonimni građanin naveo je da sam “gepekovao” čoveka i uputio apel policajcima da pomognu. Kada me je presrela interventna jedinica i kada su videli da u prtljažniku vozim dva psa, koji i zaista po gabaritu mogu parirati čoveku, nisu mogli da veruju - pojašnjava Peđa.

Kako je procedura takva, nakon brze intervencije policije, Vujić je morao da se pojavi u PU Surcin kako bi dao svoju izjavu.

- Morao sam samo da objasnim celu situaciju, a pripadnici MUP-a su po službenoj dužnosti evidentirali moju izjavu na ovu, malo je reći, bizarnu prijavu - zakljucio je pevač.

Ovaj nesporazum srećom se brzo razrešio bez posledica ali iskustvo pevač će pamtiti dugo.

Komentari (0)

Loading