JOŠ UVEK SU U KONTAKTU! Isplivala prepiska Rade Manojlović i Milana Stankovića, pevačica brine za njegovo zdravlje! (FOTO)
instagram/milanstankovic

Rada ManojlovićMilan Stanković proslavili su se u takmičenju "Zvezde Granda" 2007. godine, a nakon takmičenja uplovili su u romansu u avgustu 2008. godine tokom zajedničke letnje turneje u Crnoj Gori.

Mnogi su ih optuživali da je njihova veza samo marketinški trik, a oni su nakon dugo godina ćutnje ipak obelodanili da su ostali u dobrim odnosima i da se druže, što potvrđuje i prepirka na Tviteru.

- Danas sam izašao iz kuće i živ sam - napisao je Milan Stanković na Tviteru, a onda mu je Rada Manojović odgovorila, što niko nije očekivao.

Printscreen

 

- Nije moguće, vrati se brzo unutra, upali tv, otvori sve portale i videćeš da je to što ti radiš nemoguće, bukvalno podvig - napisala je Rada.

- Ja sam izgleda specijalno hrabar, kad nisam umro na ulici niti ubio nekoga ovako nemaskiran i "opasan po okolinu" - odgovorio joj je Milan. Ono što je zanimljivo jeste da su ostali u dobrim odnosima nakon raskida i da se povremeno čuju.

NAKON GOTOVE OSTAVINSKE RASPRAVE! Otkriveno da li je Šabanov vanbračni sin dobio deo pevačevog ogromnog bogatstva!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Vuk

21.09.2021 23:43

Sram je bilo u vezi a brigu vodi o bivsem

Sanči

23.09.2021 03:29

Pobogu, šta je strašno to što je devojka vaspitana i civilizovanog. Svi imamo bivše momke ili devojke.