MARINA JE IMALA JOŠ JEDAN BRAK PRE FUTE Bila je udata za poznatog muzičara, a ovako je govorila o njemu!
Alo!/Ana Paunković

Naime, Marinin prvi muž bio je Nenad Stamatović, gitarista grupe "Bulevar". U jednom od svojih intervjua, davne 1983. Marina je govorila o tadašnjem novopečenom suprugu.

ATA Images

 

 

- Neca je moj "majstor za poljupce", "tako mi dobro radi sve". On je moj najbolji lek za sve nemirne sne - rekla je Marina tada i otkrila kako izgleda jedan rokerski brak.

- Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: "Kikiriki slan, dragi dobar dan." A on meni: "Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna - rekla je Marina u intervjuu za "Yugopapir".

Takođe je priznala i da li su joj muškarci sami po sebi inspirativni:

- Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu - istakla je ona u pomenutom intervjuu.

Nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do poslednjeg dana svog života. Sa njim je dobila dva sina, Milana i Miloša, a 2008. godine doživeli su porodičnu tragediju, kada je Miloš preminuo.

Foto: Ataimages

 

 

Nakon njene smrti, oglasila se i porodica, koja je istakla da Marina nije volela pompu, te da je njihova želja da sahrana bude obavljena u najužem porodičnom krugu.

- Mi smo izgubili majku i suprugu, životnog saputnika, a ne nacionalno blago. Marina nikada nije volela patetiku i masovno obeležavanje njene smrti bilo bi protiv duha po kom je živela i radila. Njena želja je uvek bila da bude sahranjena u porodičnoj grobnici, zajedno sa svojim sinom Milošem, a ne u Aleji Velikana- naveli su članovi porodioce u saopštenju.

BONUS VIDEO:

FUTA SE POVUKAO U SEBE, LAĆA SE DOBRO DRŽI Marinina prijateljica otkriva detalje njene smrti!

 

Komentari (1)

Loading
Viktorija

21.09.2021 11:26

Dosadni ste vise.Pustite da zena pociva u miru.