SIN NE TRAŽI DA IDE KOD DARKA! Marina Gagić o odnosu sa Lazićem i njihovom prvom suđenju!
Printscreen

Marina Gagić dostojanstveno je čuvala svoju intimu od prvog dana veze sa Darkom Lazićem, te se maksimalno trudila da, koliko god to može, ne bude eksponirana u javnosti, iako su mnogi to očekivali od mlade devojke popularnog pevača.

I nakon prekida veze Marina nije želela da priča javno, uprkos brojnim spekulacijama o njihovom odnosu. Sada, nakon razlaza i brojnih nagađanja, skandala i peripetija, Marina je progovorila je o svemu što zanima javnost.

Da li je trema jedan od razloga što si se retko pojavljivala u javnosti? Tokom veze s Darkom, gotovo te nikad nismo videli u emisijama...

- Izbegavala sam to, baš, baš, jer smatram da nemam ja o mnogo čemu da razgovaram pred kamerama. Sada imam, zato sam i došla.

Kako reaguješ kada vidiš svoje ime i fotografiju na portalima, u novinama?

- Reagujem sada normalno, navikla sam se poprilično. Ništa me više ne šokira, ništa me ne iznenađuje, tako da sad je dosta lakše.

Koliko je bilo istine u svim tim pisanjima?

- Uglavnom nije bilo istine, ali dobro, to su novine.

Kako si reagovala kad pročitaš neku neistinu, da li te je pogađalo?

- Ne, jer ja znam šta je istina, moja porodica, tako da me apsolutno ne zanima.

Ono što sve zanima je tvoj odnos sa Darkom.

- Korektan, samo ću to reći. Dobar, čujemo se samo oko deteta, dogovaramo se isključivo oko Alekseja. Toliko smo u kontaktu otkako sam otišla od njega.

Da li ste sa pravne strane rešili te stvari?

- Za mesec dana imamo prvo suđenje, tako da ćemo videti šta će biti.

Imali ste nesuglasice vezane za neke njegove izjave i izjave sadašnje partnerke Barbare Bobak. Da li si ispratila da li ima istine u tome?

- Ispratila jesam, istina i nije baš kao što je on rekao u intervjuu, tako da... Nećemo, ovo me baš pogađa stvarno. Na sve mogu da diraju, samo na dete ne. 

Aleksej je već i progovorio, sa njim možeš već i da pričaš. Da li da traži da ide kod tate često?

- Ne, iskreno ne. Mislim da on nije proveo dovoljno vremena da stekne taj osećaj za njega. Sad ga ne pominje, ne znam šta će biti u budućnosti, ali to sve zavisi od Darka, pre svega. Koliko mu se on posveti, toliko će on da ga traži.

Ana Sević je ponovo u drugom stanju, da li si čula za to?

- Stvarno? Čestitam joj, sve najlepše.

Da li si spremna za novu ljubav?

- Ne, još uvek ne. Ima vremena.

PAO PRVI POLJUBAC JANJUŠA I MARIJANE Nisu mogli da obuzdaju strasti, zadrugar mislio da ih kamere ne snimaju i izgovorio ove reči novoj devojci!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading