ESTRADA SE OPRAŠTA OD MARINE TUCAKOVIĆ Nekima je napisala samo jedan tekst i proslavila ih!
Foto: Alo/ilustracija

Najpoznatiji srpski tekstopisac, Marina Tucaković preminula je u 68. godini života od teške i duge bolesti. Od nje su se na društvenim mrežama oprostili brojni saradnici, kolege i prijatelji.

ESTRADA SE OPRAŠTA OD MARINE TUCAKOVIĆ Nekima je napisala samo jedan tekst i proslavila ih!

E-stock

 

 

Milica Pavlović

ESTRADA SE OPRAŠTA OD MARINE TUCAKOVIĆ Nekima je napisala samo jedan tekst i proslavila ih!

Foto: Alo.rs

 

 

- Mnogo me je pogodila ova tragična vest, zanemela sam od šoka i tuge. Marina je bila jedna vanserijska žena, sigurno jedna od najznačajnijih osoba na muzičkoj sceni ovih prostora u poslednjih trideset godina i njene pesme su oblikovale mnoge živote, podarila nam je celu sebe i sve svoje emocije u svojim pesmama i ostavila neizbrisiv trag... Zauvek će živeti kroz svoje stihove i biti voljena... Za mene je bila privilegija poznavati je i sarađivati sa njom... Hvala joj na svemu. 

Željko Samardžić

Sipajte mi još jedan viski, jer srušio se sav moj svet.... Zauvek ćeš nedostajati. Zauvek ću pamtiti tvoj osmeh, mila moja Maki. Zauvek ću isčekivati tvoje nove brilijantne tekstove, jer ne verujem da te više nema. Takvi kao ti su besmrtni. Voli te beskrajno tvoj Babare! Nek ti je večna slava, i hvala ti za sve.

Milan Stanković

Pesnikinjo moja, anđeli s tobom!  

Marija Šerifović 

Hvala na svakom stihu! Pamtićemo te zauvek! Počivaj u miru  

ESTRADA SE OPRAŠTA OD MARINE TUCAKOVIĆ Nekima je napisala samo jedan tekst i proslavila ih!

E stock

 

 

Dragana Mirković

Umetnik, revolucionar, vizionar, ali pre svega - čovek. Draga moja Marina, hvala ti za sve divne tekstove, za najlepše trenutke koje smo zajedno provele, nezaboravne savete koje si mi dala, hvala ti što si ovaj svet učinila boljim mestom svojom lepotom duše i svojim talentom. Moje misli sada idu ka tvojoj porodici, a posebno tvom sinu Laći, jer samo mi koji smo imali sreću da nas u ovom životu dodirneš svojom veličinom, možemo makar da naslutimo koliko su izgubili tvoji najbliži. Koliko god da sam vremena provela sa tobom, uvek će mi biti malo, a sa tobom odlazi čitava epoha naše muzike. Putuj sa anđelima, draga moja Marina, i nađi mir koji zaslužuješ. Voli te uvek tvoja Gaga.

ESTRADA SE OPRAŠTA OD MARINE TUCAKOVIĆ Nekima je napisala samo jedan tekst i proslavila ih!

Alo.rs/Rajko Ristić/E-stock

 

Đorđe David

Srećan sam, jer si barem jedan tekst napisala koji pevam decenijama i po kome me prepoznaju. Hvala ti na svemu, draga! 

Elma Sinanović

Žao mi je da to čujem, nisam znala. U šoku sam. Znala sam da je bolesna i da je u bolnici, ali me je ova vest bas iznenadila. Ovo je veliki gubitak. Ostali smo bez velikog umetnika. Napisala je moje najveće hitove i ništa više neće biti isto bez nje.

Ana Nikolić

Neki srećniji dani, ali odavno…već dugo ,tu je neka tuga….Baš ona koju si videla u mojim očima kada sam kao devojčurak došla prvi put kod tebe…Tada te nisam razumela…A sve je uvek bilo baš onako kako ti kažeš…volim te zauvek…Mišo…tvoja “celi život guska” 

ESTRADA SE OPRAŠTA OD MARINE TUCAKOVIĆ Nekima je napisala samo jedan tekst i proslavila ih!

E-stock

 

 

Selma Bajrami

Počivaj u miru, moja draga Maki. Sad možeš da se od tuge i bola odmoriš. 

Ognjen Amidžić

Zbogom, Marina. Svojim tekstovima obeležila si živote svih nas. Zauvek i svih generacija koje dolaze, a malo ko to može. Počivaj u miru. 

Dragan Brajović Braja

Napustila nas je najveća od najvećih, najbolja od najboljih. Hvala ti što si me učinila boljim od samog sebe,hvala ti što si me “sekirala” decenijama savršenim tekstovima kojima se nije mogla ni zapeta dodati ili oduzeti, što si uvek podizala lestvicu kada su svi mislili da ne može bolje…Iskreno sam te voleo i poštovao, to što ostaje za tobom Maki , ostaće uklesano u vremenu.Ti već živiš večno.Neka ti je večna slava i hvala, moja M.

Viki Miljković

Maki moja, sve što bih rekla, nije dostojno onog što si ti u mojim pesmama napisala. Jedna, jedina zauvek. 

Anastasija Ražnatović 

Najveća i najbolja.Zauvek ćete živeti u našim srcima i u svojim pesmama koje će svirati večno... Vi ste ostavili večni trag na ovoj zemlji. Velika je čast što sam vas poznavala. Duboki naklon i laka Vam zemlja.

Dara Bubamara 

Marina moja tvoj odlazak je neopisiv gubitak za muziku, umetnost, za sve ljude koji su te poznavali lično, ili kroz tvoja dela kojia si uspela da razgališ i rasplačeš mase, bila si predivn žena. Nedostajaćeš nam i sećaćemo te se zauvek. Trag koji si ostavila je neizbrisiv. 

MARINA JE VOLELA DA KUPUJE GARDEROBU I DA JE DELI ove detalje o njoj znali su samo najbliži

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vaki

20.09.2021 11:35

Sto smo slusali lepu muziku slusali smo .Zbogom i hvala