ON JE BIO NJENA NAJVEĆA LJUBAV Futa je bio njen životni oslonac, a zajedno su prošli kroz najteže trenutke!
Alo.rs/Dejan Briza

Njen suprug je bio naš proslavljeni kompozitor Aleksandar Radulović Futa, i sve bolne, ali i srećne trenutke, je proživljavala uz njegovu podršku.

Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. Marina se od toga nikada nije potpuno oporavila.

Početkom 2018. godine joj je dijagnostikovan maligni tumor dojke, nakon čega je ubrzo i operisana, a kolege su joj uputile brojne poruke podrške.

Malo pre njene smrti Futa je govorio o njenom stanju, i istakao je da se divi njenoj energiji, kao i da je ona bila vedrog duha.

- Marina je pre hospitalizacije bila aktivna radila je, pisala i stvarala i ne znam više ni da objasnim odakle joj snage i gde crpi energiju - rekao je tada Futa.

Podsećanja radi, Marina Tucaković hospitalizovana je u utorak 14. septembra nakon što joj je potvrđena zaraza korona virusom. NJoj je ukazana pomoć u jednoj privatnoj klinici a nakon što joj se stanje pogoršalo Marina je prebačena u bolnicu "Dr Dragiša Mišović" gde je priključena na respirator.

Ovo je NAJTUŽNIJA pesma koju je napisala Marina Tucaković: Posvetila ju je svom POKOJNOM sinu

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
dina

19.09.2021 22:11

maki ispunila ti se zelja da odes milosu zauvek ces biti tu sa nama pokoj dusi