MORAM DA IZGURAM Ovako je govorila Marina Tucaković o borbi sa kancerom!
Alo!

Marina Tucaković je pre par meseci pre smrti stala ispred objektiva kamere pred milionima rešila da ogoli dušu i otkrije sve o borbi sa opakom bolešću i trenutnom zdravstvenom stanju.

- Pišem, ali manje otkako sam se razbolela. Mnogo sam se naradila u životu, sa neke strane meni ovaj poluodmor i odgovara - počinje Marina.

Dugo se borila sa opakom bolešću, a sada otkrila kako se trenutno oseća:

- Da sam dobro - nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja. Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko - zaključila je Marina.

Otkrila je i gde se leči, i da li je pogađa što je neke javne ličnosti ne pozovu.

- Lečim se ovde, na Institutu za onkologiju. Pogodi me često, ali ne bih da otkrivam ko su. Ali ljudi imaju pravo i da povrede nekog. Sve može! Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno - priča Tucakovićeva.

Komentari (0)

Loading