SAMO DVA DANA NAKON VENČANJA! Helena napustila Srbiju, starleta objavila fotografiju u minijaturnom bikiniju i pokazala sve atribute! (FOTO)
Printscreen

Helena Topalović je pre samo dva dana izgovorila sudbonosno da svom suprugu Draganu Aleksiću i to tajno, a sada je već otputovala na luksuznu lokaciju i objavila golišavu fotku.

Naime, o raskošnoj ceremoniji i svadbi Topalkove ćerke pričali su i pisali svi, a mnoge je na početku intrigiralo ko je misteriozni muž budući da ga je krila kao zmija noge, ali kao što je Alo! objavio u pitanju je Aleksić koji je već dovođen u vezu sa kontroverznom starletom.

Iako su mnogi mislili da će Helenu brak da smiri, te da će se pozdraviti sa polunagim fotografijama na društvenim mrežama, starleta ih je sve demantovala u toku današnjeg dana.

Odmah nakon deljenja romantičnih prizora na kojima pozira u dugoj, beloj venčanici, Helena je postavila fotografiju na kojoj ju je moguće videti u minijaturnom kupaćem kostimu zbog kog su sve njene obline dospele u prvi plan.

OŽENIO SE TONI CETINSKI! Pevač objavio emotivnu fotografiju njega i supruge, mlada blista u belom, a on nikad srećniji i emotivniji!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Jovanka

19.09.2021 13:25

Mala voli da se slika u kupacem kao Stanija. Sta bi tek radile da su visoke a ne ovako male?

Mara

21.09.2021 10:53

Po cemu je ona starleta? Koliko se secam Topalko je objavljivao zavrsen fakultet i da radi