DANAS SLAVE OSAM GODINA BRAKA Verica Rakočević svom mužu spremila kolač za godišnjicu, on objavio fotku i nasmejao sve do suza!
Alo

Kreatorka Verica Rakočević i njen izabranik Veljko Kuzmančević danas slave osam godina braka, a on se tim povodom oglasio.

Naime, na svom Fejsbuk profilu Veljko je supruzi čestitao godišnjicu uz fotografiju kolača, pa se tom prilikom i našalio:

- Draga ženo, neka nam je srećna godišnjica braka! Pa da se zasladimo malo... divan si kolač izabrala, po receptu sve kako piše... ukusan i divan! Hvala ti na kolaču. Kad gledam u njega ne znam da li je teleće pečenje ili kolač - našalio se Veljko u opisu fotografije.

Inače, modna kreatorka Verica Rakočević je izgovorila sudbonosno "Da" svom 35 godina mlađem izabraniku Veljku Kuzmančeviću. Iako je mnogima bio trn u oku razlika u godinama, ovaj par za to nikad nije mario, a svi se pitaju kako im uspeva da održe skladan i srećan brak.

SVI PRIČAJU O NEOBIČNOM STAJLINGU MAŠE TERZIĆ Danas je oženila brata Kostadina, a za tu priliku obukla je nesvakidašnju kombinaciju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
pjer

19.09.2021 00:37

Ti imas teleci mozak a kolac je bapski !