Romana Panić
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Pop pevačica Romana Panić prošle godine odslužila je kaznu za saučesništvo u pljački bankomata u Australiji sa svojim verenikom Filipom Mrkajićem, sa kojim je, kako Alo! ekskluzivno saznaje, i dalje u vezi. Kako nam je ispričao izvor blizak pevačici, Panićeva se odlučila da vezu s Mrkajićem krije jer to izuzetno smeta njenim roditeljima koji su zbog cele situacije preživeli veliki stres i bruku koju im je priredila.

PUSTITE ME DA GA VIDIM: Alo! saznaje! Romani roditelji brane da ima dečka

Printscreen

 

Romana i njen verenik su posle puštanja na slobodu iz zemlje kengura direktno transportovani za Srbiju, a tada je pevačica gostovala u nekoliko gledanih emisija u kojima je u svojoj intimnoj ispovesti navela detalje boravka u Australiji i kako se i zašto našla u zatvoru. Nakon toga, povukla se iz medija i nastavila život sa Filipom, ali njen izbor emotivnog partnera se nimalo ne dopada njenim roditeljima koji smatraju da je upravo Filip kriv za sve što se desilo njihovoj ćerki pa na sve načine pokušavaju da je rastave od njega.

- Romana je jako zaljubljena u Filipa, i čini se da se ta priča nikada neće završiti - započinje izvor blizak pevačici i dodaje:

Romana Panić

Foto: ATA Images

 

- Njeni roditelji su jako povređeni nakon što su saznali da ona njega nije ostavila jer smatraju da joj napravio previše problema u životu.

Pevačicini roditelji na sve načine pokušavaju da ubede Romanu da ga napusti i pokuša da svoju karijeru vrati na noge. S druge strane, iako gazi petu deceniju života, Romana je rastrzana između njihove zabrane i ljubavi koju oseća prema njemu pa ih kao uspaljena tinejdžerka laže i maže.

- Ona se krije od svoje porodice, pokušava da zavara trag kako njima tako i medijima, jer se plaši reakcije svojih roditelja kada bi je videli s njim. Međutim, do njih stalno dolaze informacije da su viđeni zajedno. Oni su jako besni zbog toga, te su odlučili da je rastave od njega - otkriva naš sagovornik i dodaje da roditelje najviše nervira to što njihova ćerka finansira čoveka s kojim živi.

PUSTITE ME DA GA VIDIM: Alo! saznaje! Romani roditelji brane da ima dečka

Printscreen

 

 

Robijala sam, ali nisam pljačkala  

Romana je po odsluženju kazne u Australiji deportovana u Srbiju, a tada je ispričala da je odslužila kaznu zatvora iako nije učestvovala u pljačkanju bankomata.

- Ja nisam pljačkala bankomate, već sam se nalazila u sobi gde su pronađeni dokazi za to krivično delo, poput slike jednog dela aparata koji liči na čitač kartica na mom telefonu - ispričala je Romana, koja je u zatvoru bila od 25. juna do 1. avgusta 2020.

- Filip je po povratku za Srbiju ostao bez ičega, Romana je ta koja trenutno zarađuje i od tih para žive. Nedavno je počeo s njom da ide na njene nastupe, a posle svake tezge obavezno završe u nekom hotelu, ili salašu, daleko od očiju javnosti - ispričao nam je izvor, i otkrio da se plaši za Romaninu budućnost:

Najveća ljubav s Fotosom

Romana je nekoliko godina bila u emotivnoj vezi sa advokatom sa Kipra Fotosom Pitađisom, a o njihovoj fatalnoj ljubavi mediji su brujali tokom prethodne decenije. Njihova veza počela je 2006. godine, a pratile su je brojne kontroverze. Pisalo se da je  Fotos je Romanu prevario sa jednom voditeljkom, kojoj je tada napravio dete, ali i da je Pitađis zabranio Romani da dođe u Grčku.

- Svega je tu bilo! Otišla na Kipar, samo što sam sletela, on me zove da mi kaže da ne smem tu da budem i da odmah moram da se vratim nazad, a ja iznajmila auto, rezervisala hotel. Zabranio mi je da idem u Grčku. Onda se pojavila neko druga devojka, ali po njegovim rečima to nije bilo tačno, već se radilo o nekom novcu i papirima - ispričala je Romana u rijalitiju „Farma“.

- Nikome nije svejedno kada je ova situacija u pitanju, plašimo se da će ponovo da je uvuče u neki problem, niko ne zna šta se dešava s njom i u njenoj glavi, ona nikada nije bila takva, postala je tvrdoglava. Ne znam da li je ovo ljubav ili opsesija, ali nadajmo se da će ovo  sve biti u redu i da se neće desiti zlo, jer to njeni roditelji ne bi preživeli -  zaključio je naš izvor.

PUSTITE ME DA GA VIDIM: Alo! saznaje! Romani roditelji brane da ima dečka

Foto: Alo.rs

 

MAŠA TERZIĆ UŽIVA NA SVADBI BRATA, A MLADA BLISTA Ponosna sestra snimala trudnu snajku, a evo koje joj je reči uputila! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Самосвесна грађанка

19.09.2021 10:36

Pevačicini roditelji na sve načine pokušavaju da ubede Romanu da ga napusti i pokuša da svoju karijeru vrati na noge. Ako se vrati svojoj karijeri, opet će u zatvor.