NOVI SKANDALOZNI DETALJI! Objavljen spisak svih koji su u upleteni u elitnu prostituciju, spominje se supruga pevača i ova poznata zadrugarka koju svi znate!?
Shutterstock

Poznata dama i supruga pevača koja se tajno bavi podvođenjem devojaka zanat je ispekla pre udaje za muzičara u Crnoj Gori.

Kako pomenuti list saznaje od dobro obaveštenih izvora, ona već neko vreme ima razrađenu šemu po kojoj nalazi lakomislene mlade devojke, željne lagodnog i luksuznog načina života. Njen zadatak je, navodno, da im to omogući, ali uz veliku nadoknadu, od koje svi imaju korist.

Inače, ova poznata dama nije jedina supruga pevača koja se navodno bavi podvođenjem.

Pored nje makro je navodno bivša i jedna aktuelna učesnica rijalitija "Zadruge", potom supruga poznatog folkera o kojoj je on snimio pesmu, kao i nekadašnja pripadnica MUP-a koja se proslavila učešćem u rijalitiju, ali i navodno jedna fitnes instruktorka.

Sve one rade na svoj način, a u javnosti se predstavljaju kao supruge javnih ličnosti, lajf kouči, treneri, pevačice i starlete.

POTPUNI PREOKRET! Gotova ostavinska rasprava nakon Šabanove smrti, pevačeva deca donela nesvakidašnju odluku i to u njenu korist!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading