KLUPKO SE ODMOTAVA Ko sabotira karijeru Milice Pavlović i zbog čega?!
Foto: privatna arhiva

U pravu ste svi koji tvrdite da sam loš čovek i još gori kolumnista. Ipak, kao samozvani estradolog savremenog srpskog šou-biznisa imam pravo, a i obavezu da o pojavama, ljudima i njihovim oblicima ponašanja na estradi pišem samo iz srca. Krivo sedim, ali pravo zborim i kada mi se nešto sviđa volim najglasnije da pohvalim. Verovali ili ne, danas hvalim, ali i postavljam pitanje na koje nemam odgovor. To me posebno frustrira, ali što bi rekla Elektra Elit: „To je što je“!

 

 

Počelo je emitovanje igrane serije „Pevačica“ u kojoj glavnu ulogu mlade zvezde Ivane tumači Milica Pavlović, na Tviteru poznata i omiljena kao Mici Pav. S tim u vezi objavljen je i spot za pesmu „Dabogda propao“ koja uz numeru „Balkan S/M“ predstavlja muziku koja je specijalno rađena za ovaj projekat. Spot svetski a pesma hit! Dok vizuelni identitet potpisuje NN medija, pesmu su za Mici radili Alen Stajić, Ljiljana Jorgovanović i Atelje Trag.

Posle dužeg vremena i nekoliko skandala koji su potresali karijeru Mici, na koju niko nije ravnodušan, svi su se složili da je uz numeru „Mogla sam“ ovo najbolja pesma u njenoj karijeri.

Pesma se peva, a o spotu se glasno govori. Malo je reći da sam oduševljen čak i ja - čovek kog je nemoguće oduševiti. To najbolje znaju lektorke kada interno komentarišem njihov modni stil. Nego da ne pravim digresije, nisam ja Lepa Brena.

KLUPKO SE ODMOTAVA Ko sabotira karijeru Milice Pavlović i zbog čega?!

Promo

 

Pesma je na Jutjubu objavljena pre devet dana i do sada je skupila fenomenalnu cifru od preko dva miliona pregleda, ali na zaprepašćenje mnogih, pa i moje, nije ušla na trending listu. Kako? Zašto? Šta nije u redu?

Neko sabotira Mici Pav jer mu verovatno smeta što se, pored svega što je do sada uradila, upisala i na spisak pevačica koje su postale glumice. Apsolutno, pročitajte ovo glasom Marijane Mateus, nemoguće je da ova pesma sa više od milion pregleda u prvih 24 sata nije ušla u trending, pa makar se šunjala i na samom dnu liste.

Dani su prolazili, pregledi su rasli, ali pesme u trendingu ni za lek. Situacija koja zaista izaziva ozbiljnu sumnju i predstavlja teoriju zavere usmerenu samo na seksi senjoritu!

Na pamet mi pada samo jedna osoba koja može da se bavi ovakvim stvarima. Kako informacija nije proverena, ne mogu da pomenem njeno ime. Mogu da kažem da i ona želi da bude glumica, a svi pokušaji su zbog nedostatka talenta i harizme ostali bezuspešni. Mogu i da dodam da nismo mi krivi što u poslednje vreme nije kadra da ubode hit, već iz hira i besa odbija da peva ozbiljne pesme koje imaju ovu predispoziciju.

Za sam kraj dovoljno je napisati: dabogda propao onaj ko sabotira Mici!

PEVAČICA POKAZALA BEBU Nevena Božović objavila predivnu sliku s ćerkom

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ja

18.09.2021 00:01

Spot je super, ali pesma jako podseća na jednu od Cecinih, čak je vrlo, vrlo slična, a i ona, čini mi se, pokušava da bude slična Ceci. Tako da, po meni, nije ni zaslužila da uđe na tu listu.

aca

18.09.2021 08:30

Moguce je! Zato sto njen yt kanal ima 400.000 suubscribera i ako u 24 h nema dovoljan broj prgleda,tipa 10,20% od pratioca,nece biti u trendingu!