EKSKLUZIVNO ZA ALO! Doktor Predrag Savić: Marina je kritično, ima 40 kilograma i evo šta je doprinelo njenom lošem stanju!
Foto: Alo/ilustracija

Vest o pogoršanom zdravstveno stanju Marine Tucaković, najboljeg tekstopisca naših prostora uzdrmala je javnost protekle nedelje. Usled metastaza karcinoma, sa dijagnostikovanim kovidom, ona je hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović“. O njenom trenutnom zdravstvenom stanju za Alo! je progovorio zamenik direktora, dr. Predrag Savić.

On ističe da je Marina u jako lošem stanju, te da se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege, gde prima maksimalni protok kiseonika.

- Marina je u ekstremno teškom stanju, pre svega zbog maligne bolesti. Ona bi obzirom na svoju dijagnozu i grip teško podnela, a ne kovid. Marina je i dalje intubirana, na respiratoru je, na maksimalnim protocima kiseonika, nalazi se na odeljenju intenzivne nege i respiratorno je veoma nestabilna. Zaista je u jako teškom opštem stanju - rekao je za Alo! doktor Predrag. Pitali smo ga i za izjave koje je Marinin suprug Futa dao za Alo!, u kojima ističe da je ona bolje, na šta je dr. Savić poručio:

E-stock

 

- Ona je životno ugrožena i to je jedina tačna informacija. Niko od lekara ko je u dodiru sa pacijentom nije mogao da kaže suprotno. Njenom suprugu niko nije mogao da kaže da je ona bolje, kada je njeno stanje veoma loše - objasnio je on.

- Njeno teško stanje nije uzrokovano koronom već malignom bolešću koja je metastazirala. Ona ima manje od 40 kilograma, jako slab i iscrpljen organizam. Zbog toga je korona samo pogoršala njeno već loše stanje - poručio je za kraj zamenik direktora KBC „Dragiša Mišović“.

TUGA! Preminuo Minja Subota!

 

Komentari (0)

Loading