JEDINO SAM NJIH POVREDILA Severina posle 17 godina uputila javno izvinjenje porodici partnera sa jahte!
Printscreen

Pevačica Severina Vučković koja se već duže vreme bori za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, opisala je do detalja kako izgleda njena pravna bitka sa Milanom Popovićem.

U ispovesti koju je dala hrvatskim medijima Severina se takođe dotakla teme "privatan snimak", koja je prati tokom karijere, a zbog koje je, kako tvrdi, svesna da je povredila neke ljude.

Ipak, ne misli da bilo kome, osim osobama koje je sada prvi put spomenula, duguje bilo kakvo izvinjenje.

Želim da poručim mladim devojkama da budu oprezne i da paze što čine. Svesna sam da postoje tri osobe koje sam time povredila, i želim da im se izvinim. To su deca i supruga mog partnera iz tog videa. To su jedine osobe kojima se ja moram izviniti - izjavila je Severina za H-alter i otkrila kako želi da upravo ona bude ta koja će sa sinom podeliti svoje greške iz mladosti:

- Iznenađujuće je da od te 2004. do danas niko nije spominjao patnje te dece, a svi su sada jako zainteresovani kako će to doživeti moj sin koji u to vreme nije bio ni rođen. Svesna sam da će se moj sin kad-tad u životu s time sresti i imam to na umu od početka. Kada procenim da je vreme, sama ću mu to reći i htela bih da to čuje od mene. Rado bih citirala mudrijeg od sebe, filozofa koji kaže da kazna koja je veća od zločina jeste sama zločin - istakla je Vučkovićeva.

Podsećanja radi, privatni snimak Severine Vučković i Milana Lučića isplivao je u javnost 2004. godine.

UDALA SE TOPALKOVA ĆERKA Helena zablistala u belom, a muža krije od javnosti!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Stvarno bez stida

16.09.2021 22:38

Providno i lažno. Izjaviće sve sto misli da joj koristi da bi dobila starateljstvo i veće pare. Jadno dete od tolikog cimanja.

miroslav

16.09.2021 23:41

Sramota je da takva pevaljka uzima novac za nastupe u Srbiji.