PORODIČNI SKANDAL I VELIKA IZDAJA! Ovo je rođena sestra Milice Todorović sa kojom nije pričala jako dugo, spominje se i dug od 60.000 evra
Printscreen ŠOKTOK TV Prva

Pevačica Milica Todorović ne voli da eksponira svoju porodicu u javnosti,što je i logično, jer oni nisu deo javnog sveta, ali je poznato da ima sestre Jovanu i Anđelu, kao i brata Vladana i da je jako bliska sa ocem i majkom.

Međutim, između nje i sestre Jovane pre dve godine došlo je do svađe i to ni manje, ni više, zbog novca.

Naime, pričalo se da je Milica tada navodno rešila da tuži zeta Vojislava, Jovaninog muža, jer ju je opljačkao i uzeo joj 60.000 evra, koje je pevačica namenila za kupovinu stana.

Vojislav je bio pevačicin menadžer i blizak saradnik, a kako su pisali mediji, pošto je Miličina sestra stala na stranu muža, pevačica se udaljila od nje.

Tada su čak i komšije Milice Todorović pričale da je sestra Jovana i zet više ne posećuju.

Ipak, nakon nekog vremena, Milica i Jovana su uspele da izglade odnose.

- Jesmo. Za mene je to baš komplikovana i bolna tema, jer čovek ne očekuje da ga neko blizak izda u bilo kom smislu. Međutim, ja na to gledam iz drugog ugla. Naime, putevi su nam svima različiti, svako od nas ima već kreiran svoj, tako da je sasvim normalno da se ljudi kroz život sudbinski spajaju i razdvajaju - rekla je jednom prilikom pevačica za "Stori".

SVE OČI UPRTE U NJU Ana Bekuta se u nesvakidašnjem stajlingu pojavila na snimanju Zvezde Granda, reakcije javnosti podeljenje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading