BIO JE ŽENSKAROŠ I NIJE ŽELEO DA SE VEŽE ZA NEKU SA TROJE DECE Zorica Brunclik priznala da je Kemiš nije primećivao, a onda ga je opčinila!
Alo.rs

Pevačica Zorica Brunclik više od tri decenije je u skladnom braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a sada je otkrila kako je počela ljubav među njima.

BIO JE ŽENSKAROŠ I NIJE ŽELEO DA SE VEŽE ZA NEKU SA TROJE DECE Zorica Brunclik priznala da je Kemiš nije primećivao, a onda ga je opčinila!

e-stock/Č.VUKOJIČIĆ

 

- Kad sam ga srela nisam znala da je on čovek za mene. Nisam mogla da ga smislim. Mnogo je bio prepotentan, bio je i mršav za moj ukus. O njemu se pričalo u svim krugovima, a na mene nije obraćao pažnju. Ljubio mi ruku kao tetki - priseća se pevačica u emisiji "Iz profila".

Danas važe za jedan od najskladnijih parova na estradi, a na početku Kemiš je osim harmonici bio posvećen drugim ženama i nije želeo da se veže za onu koja ima troje dece.

- Ubiće me što pričam ovu priču. Bili smo zajedno na koncertu a moje kolege i ja ga čekamo u kolima da krenemo u hotel. Ustanem ja i zateknem ga kako sedi na koferu od harmonike, onako zgodan do bola a oko njega deset lepotica i ja ih pitam šta radite vi sa mojim mužem - objašnjava Zorica kroz smeh kako je napravila prvi korak iako su tada bili samo kolege i kupila ga za sva vremena.

- Zorica je pre Kemiša imala dva muža i s njima troje dece, dok je Miroljub bio takođe razveden, a pre Brunclikove je dobio dve kćerke. Harmonikaš je najpre bio u braku sa Vesnom Zmijanac, a kako se kasnije pričalo, Zorica joj je otela muža, a o ovom ljubavnom trouglu su mediji i javnost tada brujali. Ipak, ništa nije naškodilo njihovoj romansi.

USRED NOĆI SAM STAVLJAO NEŠTO PORED KREVETA Darko Lazić progovorio o svom najvećem problemu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading