DOŠAO JE I TAJ TRENUTAK! Ceca i Mili prvi put progovorili o tužbi vrednoj stotine hiljada evra, pevačica spomenula i izjavu Pejovića da je Grand rijaliti!
E stock

Ceca Ražnatović otkrila je na snimanju prve emisije "Zvezde Granda" da se sudi sa Aleksandrom Milićem Milijem, nakon višemesečnih spekulacija da nekadašnji saradnici duži vremenski period nisu u dobrim odnosima.

Ceca je istakla da su na sudu, ali da su civilizovani ljudi koji razgovaraju. Nakon toga, počelo je da se šuška i nagađa zbog čega se sude, te u kom momentu je došlo do određenog sukoba interesa.

Ceca je rekla da je sve što je htela da kaže o ovoj temi rekla u najavi emisije.

Čuli ste sve u najavi - istakla je Ceca.

Mili, takođe, nije hteo previše da govori.

E stock

 

To nije nikakav sukob između Cece i mene. Ja se ne bih izjašnjavao po tom pitanju. Time što je ona uradila bave se pravosudni organi. Uvek joj želim sve najbolje - kratko je prokomentarisao Mili za Kurir.

Pre samog ulaska na snimanje emisije, Ceca je kratko prokomentarisala i izjavu kolege i prijatelja Ace Pejovića da ne gleda "Zvezde Granda", jer je to rijaliti, koji omalovažava decu.

- Nisam čula za tu Acinu izjavu. Šta je rekao? Da me voli? Naravno da me voli, to je najbitnije u izjavi. Svako ima pravo na svoje mišljenje. Sada kada sam ja u "Zvezdama Granda", sigurno da neću sebi dozvoliti tako nešto, kao što nikad nisam sebi dozvolila tako nešto. Svako je indivudua za sebe i svako odgovara za svoje postupke - ističe Ceca.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading