SITUACIJA JE ALARMANTNA! Otkriveno šta je razlog gušenja Marine Tucaković zbog čega je hitno prebačena u KBC na aparate za disanje!
Foto: Ataimages

Kako Alo! nezvanično saznaje, razlog zbog kojeg je Marina Tucaković hitno prebačena iz privatne klinike u KBC "Dragiša Mišović", gde su je prebacili na respirator, je pojava vode u plućima što je hitmejkerki otežalo disanje.

Marini, koja se godinama unazad bori s kancerom, juče je pozlilo, za šta se saznalo kada je njen sin Milan Laća Radulović zatražio pomoć preko društvenih mreža. Nakon teškog gušenja, Marina je hospitalizovana u jednoj privatnoj beogradskoj klinici, gde je bila priključena na kiseonik, a ubrzo su stigli i nalazi njenog testa na koronu, koji je pokazao da je pozitivna.

E-stock

 

Podsetimo, Marinina bitka s kancerom dojke već dugo traje, a njen sin Milan Laća Radulović u prepisci na Tviteru otkrio je da je rak metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

PRIKLJUČENA JE NA KISEONIK, BILA JE U STRAŠNOM STANJU Oglasio se Marinin sin i otkrio detalje o teškoj borbi za život svoje majke

 

Komentari (0)

Loading