SLOMIO JOJ JE SRCE NAKON DVE GODINE VEZE! Ovo je devojka koju je mladi glumac ostavio zbog veze sa Ksenijom Knežević!
Foto: Alo/ilustracija

Bivša devojka Pavla Mensura navodno je ostala slomljenog srca, kada su na svoju dvoipogodišnju vezu stavili tačku. I dok je Pavle krenuo dalje i na poslovnom, ali i emotivnom planu, njegova koleginica suočila se sa emotivnim razočaranjem, od koga će se teško oporaviti.

Nije tako davno bilo kada smo čitali o ogromnom uspehu zaljubljenog para, koji se u ljubavi ispred i iza kamera našao tokom snimanja serije "Kalkanski krugovi". Pavle Mensur i njegova koleginica Ivana Zečević u to vreme bili su srećno zaljubljeni, nasmejani, a svoj odnos smatrali su sudbinskim.

SLOMIO JOJ JE SRCE NAKON DVE GODINE VEZE! Ovo je devojka koju je mladi glumac ostavio zbog veze sa Ksenijom Knežević!

Foto: Alo/ilustracija

 

Neposredno pre nego što su stali pred kamere kao par, privatno su Ivana i Pavle otpočeli zajednički život. I dok je javnosti sve izgledalo idilično, između četiri zida nešto je izgleda krenulo u pogrešnom smeru, pa su Ivana i Pavle svoju ljubav okončali, brže nego što su to očekivali.

Dve i po godine o svojoj ljubavi nisu govorili čak ni kada je bilo najlepše, pa su u istom maniru prećutno izgurali i raskid.

Pavle je nastavio da radi punom parom. I emotivno je mladi glumac ponovo ispunjen, a srce mu je navodno osvojila vatrena "Uraganka" Ksenija Knežević.

Kako se pak sa krahom ove veze nosi Ivana i da li je i ona spremna za novu ljubav, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading