BILI SU U VEZI PET GODINA, PLANIRALI I BRAK! Ovo je dečko kojeg je Ksenija Knežević šutnula zbog veze sa sinom poznatog glumca?!
EPA

Bivši dečko Ksenije Knežević u njenom životu bio je gotovo celog života, a posle pet i po godina velike ljubavi, veza među njima okončana je.

Iako o svom emotivnom životu nikada nije mnogo govorila, Ksenija Knežević nije krila da je u emotivnoj vezi sa Nikolom, koga poznaje gotovo celog svog života.

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga - govorila je svojevremeno Ksenija za medije, sigurna u svoj odnos sa Nikolom.

Printscreen Facebook

 

Pa ipak, Nikola je, umesto supruga postao bivši dečko Ksenije Knežević, a razlog njihovom raskidu, kako saznaje pomenuti magazin, bio je što su se emotivni partneri u poslednje vreme udaljili. Takva veza Kseniji više nije odgovarala, njenoj energiji trebala je ona strast i zaljubljenost, kao sa početka.

Vezu su okončali u miru, a pevačica se nosila mišlju da će neko vreme biti sama i posvetiti se radu na sebi i karijeri. Međutim, onda kada se najmanje nadala, njeno srce je navodno osvojio tri godine mlađi glumac, Pavle Mensur, sa kojim je od nedavno u vezi.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
MGTOW

15.09.2021 15:00

Spasao si se Nikola. Na vreme si se resio bede. Bolje sad neko posle braka i eventualno dece.