BEZ DLAKE NA JEZIKU! Ceca progovorila o članovima žirija i sa kim to nikada nije imala komunikaciju, pevačica odgovorom sve iznenadila!
Alo

Ceca Ražnatovič je progovorila o prvoj snimljenoj emisiji muzičkog takmičenja, sinu Veljku, pesmama, a i prisetila se vikenda koji je provela u društvu snajke i unuka u Titelu gde su oni trenutno.

- Moj unuk ima lepo detinjstvo, raste u prirodi sa životinjama i ljudima koji ga vole. Željko je voljen, pažen i mažen. Pre nekoliko dana sam išla u Titel, nisam mogla da izdržim da ga ne vidim. Čim sam ugrabila dan pauze, otišla sam tamo. Proveli smo divno popodne sa psima, konjima, živinom... Ma gde ćeš lepše?! Tamo je pravi raj.

A gde je tada bio Veljko?

- Veljko je na pripremama za svetsko prvenstvo u boksu. Pripreme su mu baš teške, ali to je normalno jer će se boriti za svoju zemlju.

Alo

 

Kako je proteklo snimanje prve emisije "Zvezde Granda"?

- Žiri je baš veseo. Stalno nešto komentarišu, nimalo nije dosadno. Od članova žirija jedino nisam znala Đorđa Davida, a sa Bosancem nikad ranije nisam imala komunikaciju. Prva emisija mi je bila potrebna da energetski osetim sve te ljude u žiriju. Ispalo je sjajno!

Tvoj dečko Bogdan se oprobao kao glumac. Hoće li nastaviti u tom smeru?

- Taj film je snimio ranije, dok ga nisam poznavala. Zamolila ga je drugarica da se pojavi u njenom filmu, on joj je učinio, ali više nema takve afinitete.

Da li si se u tom muzičkom takmičenju prisetila svojih početaka?

- I ja sam počela vrlo mlada i učestvovala sam na raznim festivalima. Sa osam godina sam na festivalu upoznala Batu Zdravkovića, a sa 14 Željka Joksimovića. Ta takmičenja su mi podigla samopouzdanje. Sa 14 godina sam snimila prvi album "Cvetak zanovetak", imala sam sreću da upoznam prave saradnike i da imam specifičnu i prepoznatljivu boju glasa. Sve je to splet srećnih okolnosti i božja volja.

Alo

 

Tvoje koleginice često najavljuju da će "sahraniti estradu novim pesmama".

- To su puste želje. Treba raditi na dobrim pesmama i onda nema zime. Poslednji album sam izdala 2016, a na nastupima pevam i pesme s početka karijere, koje su stare 34 godine! To dovoljno govori o kvalitetu.

Da li si umorna od nastupa?

- Stalno sam u avionu ili kolima. Kratko budem u hotelu jer odmah idem na drugi nastup. Jedva sam čekala da malo stane korona, pa da radim i družim se s publikom.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading