NE PERE SUDOVE, VISI NA TIK TOKU Đole Đogani otkrio detalje života sa Vesnom: Kritikovao sam je zbog onoga što radi!
Foto: Alo.rs

Vesna i Đole Đogani nedavno su bili u centru skandala zbog njegovog poljupca sa drugom ženom, a sada su ponovo dospeli u žižu javnosti zbog što je denser bez dlake na jeziku otkrio nepoznate detalje o svojoj supruzi.

Poznato je da je Vesna veoma popularna na Tik Toku i da je zovu i "kraljicom TikToka", ali je izvan toga prvenstveno majka i supruga.

- Ima istine da sam žena i da sam majka, ali epitet kraljice stvara pritisak. Sama reč mora da se opravda. Đole mi stalno kaže da budem normalna, nikako prepotentna. Mnoge kolege se uobraze, ta slava ume da opije ljude - rekla je Vesna za gore pomenuti portal, nakon čega se Đole se uključio uživo u emisiju i imao šta da kaže.

- Ne pijem kafu, ona mi napravi čaj ujutru. Doručak preskačem kod kuće, ali odem da jedem negde. Inače, Vesna ustane i spremi deci doručak. Ne pere ona puno sudove. Vesna to ne voli, ne voli da se preterano bakće oko kuhinje, ali je zato tu na TikToku. Ona je u tome jako dobra. Dobro radi svoj posao, ceo dan nešto novo smišlja. Čak sam je bio i kritikovao, jer kad ode u prodavnicu izvlači i pokazuje ono što je kupila, rekoh 'zašto to radiš, to je glupost'. Međutim, to je bilo mnogo gledano. Dobro pliva u svemu tome - rekao je Đole, pa ispričao kakva je Vesna privatno.

- Ona je neposredna, dobra, nežna žena, mi rastemo zajedno. Ljudi se menjanju godinama, ali mi idemo u korak sa svim što se dešava. Ona nije naporna, nego me pusti, svojim ponašanjem iz mene izvlači ono najbolje. Nikad me ne smara. Daje mi prostora da budem slobodan, daje mi slobodu da budem muškarac kakav treba. To je retko. Uživamo u svakom momentu, lepo nam je - istakao je Đole.

ŠOK! Ceca priznala da se ona i Mili sude, a onda ga je potkačila s rečima "Dužan si mi brdo para"!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading