IŠČEKIVANJU JE DOŠAO KRAJ Nataša Bekvalac je kuma ovogodišnjeg Prajda!
Foto: Estock

Nataša Bekvalac je tokom čitave karijere bila verna saveznica LGBTI+ zajednice. Kao muzička gošća na Beograd Prajdu 2016, jasno i nedvosmisleno je iskazala punu podršku Prajdu i LGBTI+ zajednici u Srbiji. U godinama koje su usledile, na više načina je javno zagovarala za poboljšanje položaja kvir osoba u našoj zemlji. Učestvovala je u kampanji “Šta nas žulja”, kako bi javnosti stavila do znanja važnost usvajanja zakona o istopolnim zajednicama. Takođe, tokom svog koncerta u Štark areni 2019, deo nastupa posvetila je podršci LGBTI+ zajednici, osvetlivši Arenu u duginim bojama. Nataša je i nebrojano puta govorila za različite medije o problemima LGBTI+ zajednice, a povodom predstojećeg Prajda, poručuje:


- Prajd je jedan od najvažnijih simbola borbe za jednakost i slobodu. Iako Prajd skreće pažnju na probleme LGBTI + osoba u društvu i zalaže se, pre svega za pravnu jednakost, to je samo jedan mali deo mnogo šire borbe koja se tiče svih nas; niko nije jednak dok svi nismo jednaki i niko nije slobodan dok svi nismo slobodni i zato pozivam na solidarnost kako bismo izgradili bolje društvo za sve nas.

Nataša će 18 septembra šetati za ljubav, a nakon šetnje, u parku Manjež, garantovan je spektakularan nastup!

STVARI NISU IDILIČNE Verica Rakočević otkrila istinu o razvodu i njenom trenutnom odnosu sa Veljkom

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Hecim

14.09.2021 18:50

Kako ona (ili bilo ko drugi) moze biti "kuma" Prajda? Moze biti pokrivitelj, donator ili nesto trece, ali kumstvo je srpski tradicionalni i religiozni obicaj. Buduci da srpska tradicija, uostalom kao i pravoslavna vera, ne priznaju ni Prajd ni LGBT+, onda nema nikakve logike u "kumovanju" Prajdu.