ANASTASIJINOG DEČKA NIKO NIJE VIDEO MESECIMA Đorđe Kuljić se pojavio na jednoj fotografiji u inostranstvu, svi zanemeli!
Foto: Printscreen/instagram

Njih dvoje svoju vezu kriju od medija, a do sada su se samo nekoliko puta pojavili zajedno u javnosti. Kuljić je velika enigma za sve, a jedino što se o njemu zna da je sin biznismena iz Novog Sada koji ima mlinove širom Vojvodine, dok se bavi i transporotm u Americi. To je i jedan od razloga zbog kojih Đorđe redovno odlazi u SAD, s obzirom na to da je on zadužen za tamošnje poslove.

Alo! / M. Metlas

 

 

A kako poslednjih meseci nije bilo poznato gde se Đorđe kreće, sudeći po tome da Anastasija nije objavljivala na svojim društvenim mrežama njihove zajedničke susrete, kao što to i inače ne radi, mnogi su se zapitali šta se dešava. Međutim, sada je otkriveno gde se mladi biznismen nalazi i šta radi. 

Foto: PrntScrn

 

 

Dečko Anastasije Ražnatović nedavno je otputovao u Njujork, kako bi bodrio našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića, te se našao na tribinama na US Opena. Sudeći po fotografiji, on je bio vrlo napet dok je gledao meč Đokovića i Medvedeva, a s vremena na vreme gledao je u telefon.

BONUS VIDEO:

DARKO ZAKAZAO SVADBU, ŽENI SE BARBAROM U BRESTAČU Odabrao kumu i kolju dva vola!

Komentari (0)

Loading