VELJKO I BOGDANA OBILAZE MANASTIRE Prijatelj im se zahvalio što su ga posetili!
Foto: Printscreen/instagram

Sportista često putuje po zemlji i inostranstvu na turnire u boksu, a u stopu ga prati supruga.

Kratak predah između mečeva naslednik Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića je iskoristio kako bi obišao manastire po Srbiji. U prilog tome svedoči i fotografija koju je sportista podelio na Instagramu. On i njegova životna saputnica fotografisali su se ispred manastria Studenica, i svima pokazali koliko se vole i poštuju. Da im je brak i vera svetinja, Veljko često ističe u intervjuima koje daje za medije, a i objavama koje deli na mrežama:

- Ako želiš da se sviđaš mužu, ukrašavaj dušu čestitošću, pobožnošću, staranjem o domu. Ova lepota osvaja jače, i nikad ne prestaje. Ni starost ni bolest je ne mogu uništiti. Telesnu lepotu uništava vreme, bolesti je gube, i mnogo što šta drugo razara, a duševna lepota je iznad svega toga. Osim toga, telesna lepota izaziva zavist, raspaljuje ljubomoru, a ova druga je očišćena od ovim bolesti, i oslobođena je svake taštine - napisao je Veljko nedavno na svom profilu na Instagramu.

A Bogdani i Veljku njihov prijatelj se zahvalio na psoeti njegovoj kući u Prijepolju:

- Ispunili ste mi srce što se se setili i svratili kod mene u Prijepolje. Naše prijateljstvo nije samo prijateljstvo, vi ste za mene familija, vrata moje kuće su za vas uvek širom otvorena. Za tebe brate moj, i za tebe sestro moja i za vaše porodice Ražnatović- Rodić - napisao je Veljkov kolega. 

VELJKO I BOGDANA OBILAZE MANASTIRE Prijatelj im se zahvalio što su ga posetili!

Foto: Printscreen/instagram

 

 

 

BONUS VIDEO:

DARKO ZAKAZAO SVADBU, ŽENI SE BARBAROM U BRESTAČU Odabrao kumu i kolju dva vola!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading