METAK U ČELO ILI NASTAVLJAŠ DALJE Marina Tucaković je bila veliki borac, ali kancer nije bio njena najveća životna tragedija
Alo!

Marina Tucaković trudila se da očuva vedar duh uprkos brojnim borbama tokom života. Ona je bolovala od kancera, ali danas je izgubila bitku, i preminula. Inače, Marina je imala jednu veliku tragediju u prošlosti o kojoj retko govori.

Marina je decembra 2008. godine izgubila je sina Miloša. U jednom intervjuu priznala je da je pomišljala da sebi prekrati život posle gubitka, ali i da joj je najteže u ovim danima kada se godišnjica približava.

- Najgori su bili ti prvi dani. Nekako vreme napravi ravnotežu. Možda suorovo zvuči, ali okrenuta sam porodici, poslu, prijateljima... Nisam ni prva ni poslednja kojoj se to desilo, ali eto, kako svi, tako i ja - ispričala je Marina jednom.

- Presekla sam. Kad je umro Miloš, postavila sam sebi pitanje: "Marina, da li ćeš da staviš metak na čelo ili ćeš da nastaviš da živiš?". Izabrala sam da živim koliko-toliko. Guram, borim se sa tugom, ali ipak živim - kazala je Marina jednom prilikom.

- Miloš se jednostavno nije probudio. U podne je bio zdrav i prav, sve je bilo normalno. Ustao je da popije vode, i rekao mi da ga probudim posle četiri kako bi stigao da ode kod frizera i spremi se uveče za diskoteku. Međutim, kada sam ušla u sobu da ga probudim, zatekla sam ga nepomičnog. Prsti su mu već bili modri. Ne znam šta se dogodilo... Ne znam da li ima nešto gore nego kada zateknete svoje dete kako nepomično leži u krevetu - ispričala je ona 2020. godine.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading