UDALA SE VODITELJKA JUTARNJEG PROGRAMA Tri puta odlagala svadbu, u međuvremenu se i porodila! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Anđela i Luka su zbog pandemije korona virusa tri puta odlagali svadbu, ali juče, 12. septembra, izgovorili su sudbonosno "da" i upriličili svadbeno veselje.

 

 

Lepa voditeljka blistala je u beloj venčanici na jedno rame sa prelepim detaljima, dok je njen partner nosio smoking. Njih dvoje su ruku pod ruku ušetali u salu, gde su obavili građansko venčanje.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Prvi ples Anđele i Luke bio je romantičan, ali i poseban, jer su u naručju držali svog sina Mihajla.

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Podsetimo, Anđela i Luka su pre dve godine dobili sina Mihajla, dva meseca pre termina, zbog čega je beba prve dane provela u inkubatoru.

- Prebačen je bio u Institut za neonatologiju, a ja sam ostala u porodilištu. Na nesreću, dobila sam neku infekciju i sedam dana nisam mogla da ga dodirnem. Agonija. Mnogo je tužno kad drugim ženama donesu bebe, a vi vašu možete da vidite samo na slici, i to u inkubatoru, sa svim onim cevčicama prikačenim za majušno telo - rekla je voditeljka ranije.

- Mislim da bi porodilišta trebalo da promene praksu i porodilje koje su razdvojene od dece smeste u zasebne sobe. Ponašaju se kao da je sve normalno, a nije. Mnogo je strašno. Opet, imali smo sreću da je sve dobro prošlo, bez posledica. Mihajlo je danas zdravo i napredno dete - ispirčala je ona tada.

BONUS VIDEO:

VERILA SE BRITNI SPIRS Pevačica je na korak do svojih miliona, a sada je objavila da se udaje!

Komentari (0)

Loading