OVO SU PORUKE KOJE JE SEVERINA SLALA PATRIJARHU Pevačica počela i da zove Porfirija!
Tanjug/Instagram

Kako je otkriveno, Severina je najpre počela da šalje poruke patrijarhu Porfiriju na njegov hrvatski broj koji je imao još dok je bio mitropolit zagrebačko-ljubljanski i pretežno boravio u toj zemlji.

Alo! Kristijana Ćaćić

 

 

Prema informacijama do kojih su mediji došli, uznemiravanje (mada bi se s punim pravom moglo reći i proganjanje) počelo je neposredno nakon Porfirijevog izbora u februaru. Patrijarh najpre nije reagovao sve do pre tri sedmice, kada je pevačica, videvši da on ne odgovora i da je čak prestao i da gleda poruke, nije počela i da ga poziva na taj broj (sada, inače, koristi i drugi pošto više ne boravi u Hrvatskoj).

Promo

 

 

- Dan-dva posle imenovanja za poglavara SPC počele su da stižu poruke. U njima Severina patrijarha Porfirija oslovljava sa pope ("Pope, pope, družiš se sa krimosima") i piše bukvalno sve i svašta, koristeći takav rečnik koji normalan čovek ne može ni da zamisli (neke poruke su toliko bljutave i ogavne da smo odlučili da ih ne objavljujemo, prim. aut.). Porfirije u početku nije reagovao, ali je onda uznemiravanje postalo gotovo svakodnevno, a bilo je i poziva - kaže jedan od sagovornika.

Kako se u medijima saznalo, poglavar SPC sve je pre tri sedmice prijavio hrvatskom tužilaštvu (DORH - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske), koje je pokrenulo predistražni postupak protiv Severine.

Kako prenose izvori iz Zagreba, patrijarh SPC je u tužilaštvu primljen na najvišem nivou i ceo slučaj je shvaćen veoma ozbiljno. Ne samo zato što se radi o poglavaru SPC već i zato što je sadržaj poruka koje je Severina slala takav da tu ima mnogo elemenata pretnje.

Povodom ovog slučaja, hrvatska pevačica kao i njen menadžment se nisu oglašavali

Otkriven mogući motiv 

Govoreći o motivu za ovakve bezumne postupke pevačice, naši sagovornici ukazuju da oni verovatno potiču iz mržnje zbog korektnih i dobrih odnosa koje patrijarh Porfirije ima sa Milanom Popovićem, s kojim ona vodi bitku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Popović je poznat kao veliki dobrotvor Crkve, koji je pomagao u obnavljanju i opremanju srpskih svetinja u Hrvatskoj, između ostalog, i nakon poslednjeg jakog zemljotresa. Porfirije je i krstio Popovićevog najmlađeg sina.

BONUS VIDEO:

UKRAO TRUDNOJ ŽENI BURMU, ONA ZAVRŠILA U BOLNICI Sin Snežane Đurišić ponovo optužen!

Komentari (6)

Loading
sara

13.09.2021 14:27

Bruka i sramota šta je sebi dozvolila primitivna i drska žena, koja je poreklom srpkinja a živi u Hrvatsku!!!. Treba i zabraniti i da dolazi u Srbiju, da bi se naučila pameti!!!!.

Smederevac

13.09.2021 16:08

Zabrana ulaska u Srbiju a kazna po zakonu ! ..Dama.. lakog morala !

Dragana

13.09.2021 22:21

Ako je zabranjen ulazak mnogima zašto ne i njoj.Opet će naći sponzora neće izbijati odavde .

neca

16.09.2021 20:54

Ma preko nje samo tramvaj nije prešao!!! Ko je ona da se usudi da gleda u Patrijarha a kamo li da ga bilo kako vređa!!!??? Porno glumica i ništa više!!!