PATRIJARH PODNEO PRIJAVU PROTIV SEVERINE Pevačica uznemiravala poglavara Pravoslavne crkve
Foto: Printscreen/instagram

"Pope, pope, družiš se sa krimosima", samo je jedna poruka, među kojima su neke toliko odvratne i proste da ne želimo da ih objavimo.

Hrvatska pevačica navodno Severina mesecima uznemirava patrijarha srpskog Porfirija i šalje mu uvredljive i preteće SMS poruke.

Alo! Kristijana Ćaćić

 

Kako se u medijima saznalo, poglavar SPC sve je pre tri sedmice prijavio hrvatskom tužilaštvu (DORH - Državno odvjetništvo Republike Hrvatske), koje je pokrenulo predistražni postupak protiv Severine.

POČELA I DA ZOVE

Prema informacijama do kojih su mediji došli, uznemiravanje (mada bi se s punim pravom moglo reći i proganjanje) počelo je neposredno nakon Porfirijevog izbora u februaru. Severina je poruke slala na hrvatski broj koji je patrijarh koristio dok je bio mitropolit zagrebačko-ljubljanski i pretežno boravio u toj zemlji. On nije reagovao sve do pre tri sedmice, kada je pevačica, videvši da on ne odgovora i da je čak prestao i da gleda poruke, nije počela i da ga poziva na taj broj (sada, inače, koristi i drugi pošto više ne boravi u Hrvatskoj).

Dan-dva posle imenovanja za poglavara SPC počele su da stižu poruke. U njima Severina patrijarha Porfirija oslovljava sa pope ("Pope, pope, družiš se sa krimosima") i piše bukvalno sve i svašta, koristeći takav rečnik koji normalan čovek ne može ni da zamisli (neke poruke su toliko bljutave i ogavne da smo odlučili da ih ne objavljujemo, prim. aut.). Porfirije u početku nije reagovao, ali je onda uznemiravanje postalo gotovo svakodnevno, a bilo je i poziva - kaže jedan od sagovornika.

Kako prenose izvori iz Zagreba, patrijarh SPC je u tužilaštvu primljen na najvišem nivou i ceo slučaj je shvaćen veoma ozbiljno. Ne samo zato što se radi o poglavaru SPC već i zato što je sadržaj poruka koje je Severina slala takav da tu ima mnogo elemenata pretnje.

BEZUMAN POSTUPAK

Govoreći o motivu za ovakve bezumne postupke pevačice, naši sagovornici ukazuju da oni verovatno potiču iz mržnje zbog korektnih i dobrih odnosa koje patrijarh Porfirije ima sa Milanom Popovićem, s kojim ona vodi bitku oko starateljstva nad sinom Aleksandrom. Popović je poznat kao veliki dobrotvor Crkve, koji je pomagao u obnavljanju i opremanju srpskih svetinja u Hrvatskoj, između ostalog, i nakon poslednjeg jakog zemljotresa. Porfirije je i krstio Popovićevog najmlađeg sina.

Povodom ovog slučaja, hrvatska pevačica kao i njen menadžment se nisu oglašavali.

OVA JE TOTALNA POLUDELA Teodora Džehverović novom fotkom zabrinula fanove!

BONUS VIDEO:

Komentari (15)

Loading
Ja

12.09.2021 22:11

Ha,ha,ha ja ne znam šta reći za ovu lujku.Pošto traži sponzore po Srbiji.....

Stanka

13.09.2021 07:59

@Zabrinuti - Sta zna profuknjaca sta je Partrijarh.Bog neka ga cuva od ovakvih profuknjaca

bska

13.09.2021 00:20

Zabraniti ulaz u Srbiju, i koncert u Srbiji

Шумадинац

13.09.2021 03:41

Протерати и забранити улаз у Србију.

db

13.09.2021 08:03

Seve rules ! Moli Boga Svjetejši da joj daruje zdravlje kad joj je pamet oduzeo!

Milo

13.09.2021 10:56

A sta ta operisani pacov moze da bilo kome nesto kaze. Na jahti se je snimala sa ozenjenim covekom, sa ocem troje dece.

Abc

13.09.2021 18:44

A dok si jurila Milana,nije ti bio krimos?! Sad ti patrijarh kriv sto mrzis bivseg muza koji je mocniji od tebe..mislila si preko kreveta ces dobiti starateljstvo.

Miki

13.09.2021 21:10

A,ko je taj Popovic.Da on nije stvarno neki ptevarant ili je neki uspesni biznismen?Da mi neko pojasni.Jeli moze?